Maja

Beograd

Član od: 27.02.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja je poslala telefon koja odgovara opisu ali uopste nije u tom stanju kako je rekla. kad aam joj javila i rekla da saljem nazad rekla mi je da je u teskom stanju u bolnici na vma isto kao nekim drugim kupcima. .navodno nema ko drugi da preuzme nazad telefon i kao javice se kad izadje iz bolnice ako prezivi tako mi je pisala. .a blokirala me na kp. .stvarno je prevarantkinja teska treba da je sramota.

Odeća | Muška > Šorcevi i bermude

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PREDMET ODGOVARA OPISU samo vizuelno, uzivo su dimenzije totalno razlicite jer ja nosim M, a dobio sam bukvalno DŽAK. I to bermude pozadi ISFLEKANE bukvalno necim belim, a napred neke mrlje od ulja haos. .. KOMUNIKACIJA šatro sve super dok je nisam kontaktirao nakon preuzimanja pošiljke na šta mi je odgovorila kako je naprasno u bolnici usled teske bolesti i ceka neku komplikovanu operaciju i predstavila mi se kao Danacina bratanica jer ona ne sme da se stresira zbog teske bolesti i da moram da je cekam 3-4 meseca dok izadje ili da prihvatim ovo kako je. .. Danas je okrenem sa drugog broja i slatko se ispricam sa njom u vezi drugog njenog oglasa i ne kapira da sam to ja, pored cega imam i dopisivanje koje cu rado pokazati svakome ko zeli neka me kontaktira i poslacu mu na viber da vidi cime se sluzi "gospodja" i sve sto je napisala kao razlog zasto je sprecena za dalju komunikaciju sve joj to od srca zelim. Pa me je zvala sa skrivenog na drugi broj i trazi Stefana hahaha. .. ja necu da propadnem za ovaj novac ali cu na svim drustvenim mrezama da okacim da se ljudi tese kada misle da su prema nekome ispali ovako ekstra kao "gospodja" prema meni. Moram tako da je nazovem jer su uvrede na zalost STROGO zabranjene.
Mogla bih da napišem deset puta veći referat, nego što je Stefan napisao. Možda je dovoljno reći - TREĆI ŽENOMRZAC i osoba MUŠKOG pola, koja tako tvrdi i loše piše o meni! Komunikacija i dogovor su bili dobri i korektni i brzi! Ne znam šta je "gospodin-advokat" hteo i očekivao. Opis je dat-onakav kakvo je stanje bermuda bilo kada sam ih ja poslala, kao i tačne mere. Možda ovde opisuje SVOJE bermude, koje je koristio ZA RAD U NJIVI. Ako je istina sve to što piše, pitam se, zašto me je BLOKIRAO?!?!?! tako da ne mogu da ga ocenim. ja neću reči da laže - kazaću da iznosi neistinite podatke i iskrivljenu sliku. Takodje čuvam našu prepisku, kao i prepisku sa svih ostalih brojeva telefona, sa kojih me je kontaktirao, kao i kompletan spisak poziva sa svih različitih brojeva sa kojih me je zvao, sa tačnim vremenima kada me je zvao i UZNEMIRAVAO (a prestao je, kada sam mu poslala poruku, da ću biti prinudjena da ga prijavim ako nastavi da me uznemirava, jer je uznemiravanje KAŽNJIVO, i da će mu svi ti brojevi biti sprženi - a on bi to trebalo da zna, kao navodni "advokat", kako se predstavio). Ja bih prva volela da vidim poruku u kojoj je napisano ovo što Stefan tvrdi u svom referatu - "naprasno u bolnici usled teske bolesti i ceka neku komplikovanu operaciju"!!! Citiram - da sam "NAPRASNO u bolnici od TEŠKE BOLESTI"! I previše sam rekla, možda je samo trebalo napisati, ono što sam na početku napisala. To dovoljno govori o njemu. Ne bih više da trošim reči na takvu osobu muškog pola (ako je uopšte muškarac!

Igračke i igre > Društvene igre

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

slagala je prilikom prvobitno postavljanja oglasa dimenzije oba saha kao i stanje istih, nakon sto sam trazio proveru dimenzija takodje je dala vece dimenzije oba saha kako bi ostvarila prodaju kao i stanje istih, oba saha imaju ozbiljna ostecenja iako je navedeno da manji sah nije koriscen, nakon rteklamacije prodavac ce navodno vratiti novac ali ne i troskove dostave i povrata predmeta sto iznosi koliko i prodajna cena koja je medjusobno dogovorena, ovoj gospodji treba zabraniti prodaju na ovom i slicnim sajtovima, jer svojim ponasanjem nanosi stetu svima
gospodin, ako se tako može nazvati neko ko vredja i preti - me je BLOKIRAO!!! tako da ne mogu da ga ocenim. ja neću reči da bora laže - kazaću da iznosi neistinite podatke i iskrivljenu sliku - KP tim to može da utvrdi na osnovu naše prepiske, kao i to da sam pristala da mu vratim njegovih 800 dinara, ali, NE!!! nikako cifru koju on traži i ne znam kako je preračunao da ja njemu treba da platim skoro 1.300 dinara. plus troškove poštarine povrata. ŽALOSNO je što ovakvi, kao što je bora, i njegov prethodnik miloš mazinjanin (pitam njih, a i KP tim - kako očekuju fabričko stanje-od robe koja je korišćena? onog trenutka kada se roba izvadi iz kutije, pa makar to uradili i u prodavnici-ta roba postaje polovna!!!) A bora i miloš koriste ovakve sajtove za "igranje sa nekim" i PLJUVANJE po ljudima, da ih vredjaju, da im prete - TO su meni njih dvojica uradili!!! isto tako smatram da im treba zabraniti pristup sajtu!!!

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam stvar koja nije odgovarala opisu proizvoda i osaba sa kojom sam trgovao me je blokirala kada sam se obratio da želim da vratim pošiljku jer nije ono što je nuđeno.
PRVA OSOBA koja tako tvrdi i loše piše o meni! Komunikacija i dogovor su bili dobri i korektni i brzi! Ne znam šta je gospodin hteo i očekivao. Opis je dat-onakav, kakav sam ja dobila kada sam kuvamo doba na poklon! Radi se o električnom aparatu u koji se ne razumem. Iz naše prepiske se vidi da sam ja pristala da mi vrati aparat! Ja njega, ODGOVORNO TVRDIM-NISAM BLOKIRALA!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.