Maja

Niš

Član od: 27.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Donji veš i čarape

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

preuzeo sam licno carape i platio. verovao da su kao u opisu. verujte da od pamuka nema ni p, providne, nema ni govora o bilo kakvom kvalitetu , izbegavajte ovog prodavca.
Kao prvo, gospodin je jako neljubazan i nevaspitan, a to ne prilici njegovim godinama. Ja sa carapama radim godinama izuzev KP(ovde sam relativno kratko). Nisu original ali su jako kvalitetne. Proizvedene su u Srbiji, nisu uvoz. Gospodin je pri preuzimanju bio jako neljubazan, ni trunke pristojnosti...2 puta sam mu ponudila da otvorimo paket i da pogleda da li mu se svidjaju ali je on to odbio, jer stvarno ne bi bio problem da je odbio da ih kupi. Seo je u svoj auto i otisao bez dovidjenja. Takodje, gospodin ocekuje da se Vi teleportujete kad on to pozeli. U toku dogovora je 3 puta menjao odluke sto se preuzimanja tice. Zao mi je sto sam naisla na ovakvu osobu i sto sam s njom saradjivala, uzaludno potroseno vreme, a iskustvo skoro pa uzasno. Ne bih nikom preporucila da saradjuje sa ovim gospodinom. Da ne pominjem kakve sam privatne poruke dobila od gospodina. Na KP radim neobavezno, jer odavno imam veliki krug ljudi s kojima saradjujem van ovoga.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.