Maja

Subotica

Član od: 17.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Dečja > Dečaci | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kopča je slomljena, mere ne odgovaraju onome što je napisano. Kupila sam skafander za dete od 2 godine, poslat mi je skafander sa defektom za dete od 5 godina. Slike šaljem kome treba dokaz!
Ne vidim ni jedan jedini razlog zbog kojeg bih u oglasu navela pogresne dimenzije. Pretpostavljam da je gospodja nesto pogresno videla. Rekla sam joj da mi je zao sto nije zadovoljna i da mi posalje nazad skafander a ja cu joj vratiti novac. Posle nekog vremena sam joj ponovo poslala poruku da cekam nazad skafander, ali do danasnjeg dana ga nije vratila. Verovaatno je i sama uocila svoju gresku pa ga nije htela vracati.

Oprema za poslovanje > Prodaja firmi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preuzeto je preduzece za koje je prodavac tvrdio da je bez dugova i da ima svu potrebnu dokumentaciju od pocetka poslovanja, pa do momenta predaje. Kada ga pozovete na telefon otera vas, znate vec gde, a nakon toga se vise i ne zeli javiti i resiti problem. Medjutim, skrecem paznju ostalim clanovima da se u Subotickom sudu vodi i sudjenje za zloupotrebu kroz uzimanje novca odredjenoj osobi. Dakle, svakome na njegovu ocenu da li ce sa ovim clanom poslovati, ali postoji osim kod mene osnovana sumnja u nepostenje ovog clana. Sve svoje navode itekako mogu dokazati. Licno sam protiv istog podneo i tuzbu i krivicnu prijavu nadleznom tuzilastvu u Subotici.
Ne bih se slozila sa iznetim tvrdnjama, obzirom da navodi nisu tacni. Na ovom linku se moze videti da je imenovani gospodin menjao ocenu, odnosno, prvobitna ocena od 05.02. je bila veoma povoljna (SS je napravljen 28.04.), a pod istim datumom je izmenjena u zadnjih desetak dana. https://imageshack.com/i/ezidsh14j Zelim da naglasim da je sa moje strane sve bilo uradjeno po dogovoru i Ugovoru. I dalje tvrdim da preduzece nema dugovanja prema drugim pravnim i fizickim licima, a i da ih ima - po Ugovoru su oni moja obaveza. Dokumentacija koja se spominje je stavljena na raspolaganje sticaocu udela, po koju on ne zeli da dodje i preuzme je mada se najavljivao nekoliko puta. Medjutim, sticaoc udela svoje obaveze nije izvrsio prema dogovoru i Ugovoru. Obaveza mu je bila da izvrsi odjavu osiguranja mene, kao zaposlenog u preduzecu, i da refundira troskove vezane za overe dokumentacije potrebne za APR, kao i iznosa koji je po njegovom nalogu uplacen u APR. Takodje, njegova obaveza je bila da Ugovor i obrasce preda u APR odmah (prosledjena mu je 05.02.) sto on nije ucinio do 21.02. kada je predao (slucajno ili namerno) neispravne obrasce, te su mu svi zahtevi odbijeni. Nakon toga se morala izvrsiti ponovna overa dokumenata(sa ponovnim placanjem takse), sa kojima je izvrsena preregistracija po Resenju APR od 14.03. Iskreno, drago mi je sto je podneta krivicna prijava protiv mene jer cu biti u mogucnosti traziti proveru desavanja u periodu 0d 05.02. do 14.03. u kom sam bila odgovorno lice a pecat se nalazio kod sticaoca udela. I naravno, sve navode mogu dokumentovati.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.