maki

Beograd | Novi Bg.

Član od: 05.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje neozbiljan član, ne preporučujem nikakvu saradnju sa dotičnim! Juče me je zvao da uzima laptop, i da mu se javim u bilo koje vreme kad stignem u Beograd da dolazi po njega, a onda u vreme kada je treblo da se vidimo ne javlja se, odbija pozive. Nije se udostojio ni da mi napiše poruku već mi šalje automatske poruke, onda izmišlja da je na poslu u 22h, a zvao me je u 17h i tad je lepo mogao da priča i da me iscima samo tako da dođem ranije u Beograd zbog njega da preuzme laptop jer mu je hitno! Na kraju je odložio za ujutru i naravno nije se javio, već me je blokirao na KP. U međuvremenu mi se još 4 čoveka javilo za laptop i ja ih odbijam zbog ovako neozbiljnog člana. Apsolutna negativna, ne preporučujem nikakvu saradnju i sve što ovaj član kaže ili zamoli uzimajte sa rezervom.
ne volim da se prvdam draga gospodjo,moj posao je na prvom mest!Naravno da sam javio da sam zadrzan duze na poslu,to sto vi ne shvatate ozbiljnost posla e vasa stvar...a drugo vi ste svakao lap top svakako spakovali za slanje drugom kupcu tako da ne vidim problem zasto se jos i ljutiite a obavesteni ste o svemu...ne pogadja me ova ocena jer sam ja odgovotio sve sto je trebalo,nema potrebe da se ljutite sto sam odustao od kupovine zbog vaseg odgovora da je lap top spakovan za slanje...pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.