Maksim

Sremska Mitrovica

Član od: 10.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio je ručice i nije hteo da preuzme. Zaobiđite ovog člana u širokom luku ako ne želite da prođete kao ja. Ne preporučujem sradnju. .. .. .. .. .. .

Odeća | Ženska > Kupaći i stvari za plažu

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Apsolutno ne profesionalan, na osnovu dostavljenih mera po preporuci prodavca uzet broj 46. Ispostavilo se da je mali, zamoljeno da se zameni za veći, prodavac potvrdio da može samo da vratimo poslati. Vraćen kupaći, posle više od 15 dana, stigao isti kupaći broj 46 koji je i vraćen. Samo napravljen dodatni trošak. Za izbegavanje.
Porucili ste kupaci br 44...kad je stigao rekli se da je mali da treba da se zameni,za najveci koji imamo ako ne onda za bilo koji veci od tog,dobili ste 46 i sad opet nije ok. Umesto da sacekate da se vratim sa odmora da se dogovorimo vi odma negativnu. A od tih 15 dana smo vas cekali SAMO 10 da ga vratite nazad. Toliko o tome. Pozz

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

majica nema veze sa zivotom. stampano ko nogama u jednoj boji, a materijal katastrofa.
Do sada sam prodao bas 50 tih majica,sto ovde sto preko drugih sajtova,niko se nije zalio i vama sad kao ne odgovara. majica je 100% pamuk,ako je to vama katastrofa onda ok stampa je kao na slici,sa istim bojama koje su i na slici tako da ovoj oceni nije mesto ovde, ali neka. uopstalom ako niste zadovoljni valjda je red da se prvo meni javite,mogao sam da vam vratim novac,ali ne vi ne mozete kao covek da pricate sa mnom. drago mi je sto mi neko kao vi vise nece biti kupac
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.