Maksimalno dobra kupovina 060/

Pančevo

Član od: 11.09.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je bio pitan jel dolaze u kutiji (misleci na Fila kutiju), odgovoreno je sa da. Iako sam znao da patike nisu original, stigle su u obicnoj kartonskoj kutiji i uz to su bile prljave i iznutra a malo i spolja. Prodavac je kontaktiran, medjutim nije se ni udostojio da odgovori na poruku a kamoli da ponudi neko resenje.
Kupac se nije dobro informisao. U naslovu nigde ne piše original nije čak ni pitao da li je original zato je stavio u zgradu misleći. Patike imaju ugraviran znak na djonu kopije inače nemaju.. Patikama nista ne fali lično sam ih pregledala čiste su i bele sjajne kao zvezda. Ali kupac je morao da navede nesto kako bi nešto napisao pa makar požutele. Ako nešto želite da pitate onda to konkretno pitajte a ne misleći na to i to.. Jer ja stvarno nisam mag da pred postavim na sta neko misli.. 100 ljudi, sto ćudi svako na nesto misli svoje.. Sto on traži i očekuje. Svakako nije ni opisom ni robom prevaren. A zadovoljan ne može biti svako.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

e ovako porucio sam patike u subotu sve dogovorili danas mi stizu trazene patike bez ulizaka i lepljene obicnim lepkom klasicna turska roba na dogovor da vratim paket da mi se vrati novac milica doticna gospodja se slozila obecala do 18 h isplatu od tog momenta izgovori i samo izgovori izbegavajte ovakve ljude u sirokom luku moj savet i pazite sta kupujete
Desilo se da su kupcu stigle patike bez uloska.. Bila sam spremna da mu zamenim ili vratim novac.. Kupac je rekao da je patike poslao nazad ja sam ga zamolila da mi posalje adresnicu koju nije imao i zavlačio me je ceo dan. Jer patike očigledno nije poslao. Jer što bi mi vraćao kad može da kupi uložak za 200 din i time profitira 3000 din. Ubedjivao me je ceo dan da je patike vratio i da mu uplatom novac bez dokaza. Sutra dan i narednih dana patike nisu stigle, ODGOVORNO TVRDIM I DAJEM REČ I SVOJU ČAST! Sto je samo dokaz koliko je čovek rdjav! I jos ima obraza da oceni..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.