Mališa

Vrbas

Član od: 13.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo ide treća sreća. Ne znam zašto mi je trebalo da kupujem od čoveka koji već ima dve negativne na samo osam pozitivnih. U oglasu nije pisalo da na konzoli ne radi WiFi modul i da je Bluray drajv zaglavljen. Što se naravno odmah vidi kad se konzola upali, kontroler ne može da se poveže da radi bežično nego samo preko kabla. Na KP je video poruku, odgovorio nešto da me otkači, obrisao oglas i više ne ulazi, kada sam ga pozvao kaže što nisam pitao da li sve radi i neće da uvaži reklamaciju. Kaže ja sam to trebao da pitam i što ne uzmem da sredim kad već radim sa konzolama. To je njegovo opravdanje i odgovor na sve. Jednom rečju katastrofa. Treba da ga je sramota. Sam sam kriv što sam kupio od ovog.
U oglasu nije bilo nista navedeno,sem slika konzole,5 org igrica,i jedan djojstik . Shodno ceni koja je bila,zna se da konzoli nesto fali.Kao prvo valjda se pita u kakvom je stanju i da li je ispravno,ali tebi izgleda nije bilo bitno sem cene , pošto si jedino pitao da li može za nižu cenu ,koju si i sam predložio.Svako od prethodni članova je pitao sta je s konzolom i dobio je tacno naveden problem koji konzola ima.A za nakupca i preprodavca kao sto si ti u pitanju ,je samo bitno sto jeftinije da se kupi ,i fino preproda .Tako da ne može se uvek dobro proći , pogotovo kada zaradjujes na tudjoj nesreći,i kupuješ konzole s 50% nizom cenom, rizik uvek postoji.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ko kuća nikada nikome nisam dao negativnu mora biti I to. Coveku sam spustio cenu 40% I ne preuzme paket. Poslao mu poruku da mi uplati 500 din koliko je mene koštala poštarina nije ni odgovorio. Mnogo neozbiljno za izbegavanje u širokom luku.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan nije ispostovao dogovor. Kupio sam honor 8 i xiaomi mi 4 iz njegovih oglasa. Pitao sam ga dva puta jel su ok oba telefona napisao je da jesu i da nisu osteceni i da rade oba. Kada su mi stigli naravno sa dva punjaca od kojih ni jedan ne radi ali to nije ni bitno vec to sto je xiaomi zaključan na mi nalog. Ne prepirucujem nikakvu saradnju. Spustio mi je cenu za oba ali ni jednom nije napisao da je zaključan telefon i da se ne moze koristiti. Kada sam ga pozvao rekao mi da to kosta 1000 do 2000 i da nije znao. OVAKVE CLANOVE TREBA IZBEGAVATI OBAVEZNO.
Lepo sam objasnio kupcu ,da sam oba fabrički resetovao , zbog prethodnih vlasnika i njihovih podataka . Honor 8 lite je ispravan i bez ostećenja ,a Xiaom je takođe s tim da zbog reseta ,trazi lozinku .Čak sam pitao člana od koga sam kupio mobilni za lozinku ,ali nije hteo da da posto je od supruge mu nalog.Kupcu sam objasnio da može odneti u servis i da mu se otključa sto košta 10 e .A isti navedeni telefon Xiaom je kupio po ceni od 12 e ,a samo ekran, baterija , futrola koštaju više od toga novca .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.