slika
slika
slika
slika
1 od 4

Putni jastuk za glavu za decu Bubamara

1.474 dinFiksno

Beograd
Novo
11
1
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ivica Vasić
Član od 22.08.2015.
kp izlog

Ako tražiš jastuk za vrat za svoju decu koji je udoban i zabavan, naš jastuk za vrat u obliku bubamare je savršeno rešenje! Ovaj jastuk za vrat u obliku slova U dizajniran je da pruži podršku i udobnost glavi i vratu tvog deteta dok putuju ili odmaraju kod kuće.
Jastuk za vrat za decu ima ljupki dizajn u obliku bubamare koji će tvoja deca obožavati. Jastuk je napravljen od mekih i udobnih materijala koji su bezbedni za decu i otporni na svakodnevno habanje. Osim toga, navlaka jastuka je odvojiva i periva u mašini, što olakšava čišćenje i održavanje.
Idealan je za decu koja putuju autom ili avionom. Dizajn u obliku slova U savršeno se prilagođava vratu deteta, pružajući udobnu podršku i smanjujući napetost u mišićima i kičmi. Takođe se može koristiti kod kuće kako bi tvoje dete održavalo pravilno držanje dok čita ili gleda televiziju.
Jastuk za vrat u obliku bubamare je lak i jednostavan za prenos. Tvoje dete može poneti sa sobom u rančetu i koristiti ga gde god mu treba podrška i udobnost. Osim toga, simpatičan dizajn bubamare čini ga savršenim poklonom za svako dete koje voli životinje.
Ukratko, ako tražiš udoban i zabavan jastuk za vrat za svoju decu, naš jastuk za vrat u obliku bubamare je odličan izbor. Sa svojim ljupkim dizajnom, mekim i bezbednim materijalima i jednostavnom prenosivošću, ovaj jastuk za vrat može pružiti podršku i udobnost tvojem detetu dok putuju ili odmaraju kod kuće. Dodatno, odvojiva i periva navlaka olakšava održavanje za svakodnevnu upotrebu.

 

Šifra artikla: JTCE3928

ID Oglasa: #161227878
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.