slika
slika
slika
1 od 3

Cosatto 3sixty hranilica

10.000 din

Beograd | Zemun
Korišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 10 dana
Marta
Član od 04.11.2013.
Svi oglasi
 Hranilica je kvalitetna, sa mnoštvom funkcija, laka za čišćenje, ne zauzima puno mesta, sigurnosni pojasevi odlični. Mi smo je obožavali i prerasli. Od korišćenja je malo izbledela boja i jastučić ima kod nogu jednu rupicu koja ne ometa korišćenje  (priložena fotografija).

Tekst sa sajta u nastavku:

5 razloga za kupovinu3sixty 2 hranilica je laka za korišćenje i čišćenje, plus ima opciju rotiranja sedišta pa nije ni čudo što se sve ostale hranilice ugledaju baš na Cosatto 3sitxy 2 hranilicu za bebe!  Spusti se, ustani, okreni se – Večerajte na visokom nivou sa više pozicija visine hranilice koja se podiže na osnovu gas-lift funkcije. Pristupite stolu iz više uglova zahvaljujući 6 pozicija u koje sedište hranilice može da se okrene. Ove funkcije minimiziraju natezanje i naginjanje prilikom hranjenja. Naslon sedišta može da se podesi u 3 pozicije- idealno za odmor nakon večere. Takođe dolazi sa podesivim dvodelnim poslužavnikom koji može da se ukloni. Super sigurna– Sa pojasom od 5 tačaka sigurnosti i neklizajućom postavom sedišta vaša beba će uvek ostati na svom mestu. Bez brljotina – Postava sedišta može da se ukloni, briše se lako uz pomoć krpe, kao i poslužavnik hranilice.  Socijalni spiner – 3sixti2 dozvoljava Vašoj bebi da uvek bude u vašoj visini dok sedite u dnevnoj sobi ili za trpezarijskim stolom i na taj način omogućava socijalizaciju od najranijih dana.  Čudesna mašina – Uklapa se u sve enterijere.
ID Oglasa: #166181398
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.