slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

RGB 4 trake za kola sa WiFi aplikacijom na telefonu 2

1.180 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
229
15
danas
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.
MINGER Unifilar Car LED Strip Light, 4pcs 48 LED APP Controller Car Interior Lights, Waterproof Multicolor Music Under Dash Lighting Kits for iPhone Android Smart Phone, Car Charger Included, DC 12V

➤ Nadograđeni jednolinijski dizajn: Zadnja strana trake za svetlo dolazi sa jakim lepkom, linija se povezuje sa četiri svetla za trake, nema potrebe da sastavljate svetlo trake, lakše se instalira i sakriva. Ovaj utikač za upaljač za cig arete ima prekidač i indikatorsko svetlo, ugrađeni osigurač, efikasno štiti svetla vozila. Pogodno za bilo koji model automobila.
➤ Lako za kontrolu: Zaboravite daljinski ono što je lako izgubiti, nudimo praktičniji i modni kontroler, uživajte u promeni boje, osvetljenosti, muzičkog režima. A možete da zalepite kontroler na najbližu vas radi bezbedne vožnje.
➤Sinhronizacija muzike: Ugrađena funkcija osetljivosti na zvuk mikrofona visoke osetljivosti, unutrašnja svetla automobila će sinhronizovati svaki zvuk snimljen iz mikrofona, a zatim će svetla promeniti svoje boje prateći muzički ritam, povećavajući bezbednost vožnje danju i noću.
➤ Više boja: dolazi sa RGB auto LED trakom, preko 16 miliona boja i različitim tonovima za

 

 

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. . . Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. M2 08.

ID Oglasa: #146672086
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.