slika
slika
slika
slika
1 od 4

Banana glodalica

550 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
26
0
pre 4 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Kolibri BEBE shop
Član od 30.12.2021.
kp izlog
Bebe otkrivaju svet ustima, pa stoga nije čudo što sve čega se dočepaju stavljaju u usta. Iako to mnoge roditelje naprosto izluđuje, oni bi trebalo da imaju na umu da bebe tako dolaze do vrlo korisnih informacija, koje su važne za razvoj mozga. U tome im može pomoći bebi banana.

Naša bebi banana je izrađena od najkvalitetnijeg slikona, BPA free je i ne sadrži štetne hemikalije. Ona je prva četkica za zube i glodalica u jednom za vašeg bebca. Bebi banana je mekana i fleksibilna što je čini bezbednijom u odnosu na klasičnu četkicu za zube od tvrde plastike, tako da je rizik od povrede usne duplje sveden na minimum.

Bebi banana je prvenstveno namenjena da zadovolji bebinu radoznalost, ali i da na zabavan način steknu naviku čišćenja zubića i odžavanja oralne higijene od najranijeg uzrasta.

Samo u Kolibri BEBE shop-u
ID Oglasa: #160024701
Informacije

Lično preuzimanje nije moguće.

 

Sve artikle šaljemo kurirskom službom BEX, a cena dostave je fiksna, u iznosu od 400 din.

 

Za iznos preko 7950 din dostava je besplatna.

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.