slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Električna turpija za nokte male dece i beba

1.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
70
1
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

❤ [10 u 1 komplet za negu noktiju] - Električni trimer za nokte za bebe nudi 5 tipova od 10 glava za mlevenje prema različitim fazama rasta bebe i različitim potrebama. Električna makaza za nokte za bebe je pogodna za bebe svih uzrasta. (Pažljivo pročitajte uputstva i izaberite odgovarajuću boju glave za mlevenje u skladu sa uzrastom bebe pre upotrebe)

 

❤ [Bezbedan i nesmetan rad] - Električna turpija za nokte za bebe je pogodna za bebe u svim fazama i ne oštećuje mekano ležište za nokte i zanoktice. Gravitacioni dizajn omogućava bebi električni trimer za nokte da automatski pauzira kada dodiruje velike površine noktiju. Napaja se sa 2 AAA baterije (nisu uključene), bezbedno i lako podrezujte i polirajte nokte i nokte na nogama.

 

❤ [Tih i lagan dizajn] - Ugrađen tihi motor, električna turpija za nokte za bebe može glatko i tiho da podrezuje nokte bez ometanja beba koje spavaju. Sa LED svetlom, možete koristiti električnu turpiju za nokte za bebe u mraku.

 

❤ [2 režima brzine i ergonomija] - Električna turpija za nokte za bebe ima 2 režima brzine, što vam omogućava da jednostavno upravljate režimima jednom rukom i efikasnije šišate nokte. Uz ergonomski dizajn, udoban je za držanje. Izuzetno poliranje od 360° čini nokte na nogama i rukama glatkijim i glatkijim.

 

❤ Jedinstven dizajn i idealan za poklone: Jedinstveno dizajniran za decu i upakovan u urednu kutiju, čini savršen poklon za tuširanje bebe. Dolazi sa torbom za odlaganje, električna turpija za nokte za mališane se lako čuva i nosi svuda. Ako imate bilo kakvih pitanja o Megainvo setu za negu noktiju, slobodno nas kontaktirajte. Mi ćemo vam pružiti zadovoljavajuću korisničku uslugu.

ID Oglasa: #155923728
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.