slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Pufko podloga za sedenje

2.400 din

Beograd | Palilula
Novo
50
2
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog
  • PUFKO je podloga za sedenje namenjena deci i odraslima. Njegova široka praktična primena se odnosi na sedenje na trvdim i hladnim podlogama. Idealan je za škole, vrtiće, fiskulturne sale, teretane, fitnes centre, kampove, plaže, praktično svugde gde se ukaže potreba za sedenjem. Moguće ga je koristiti kako u zatvorenim prostorima tako i na otvorenom. Izradjen je od 1 cm sundjera na donjem delu, 3 cm recikliranog sundjera, obzirom da je naša kompanija  ekološki odgovorna i od 3 cm posebne vrste ergonomskog sundjera na gornjem delu, koji ga karakteriše maksimalnom udobnošću. Presvučen je nautičkim skajem koji ima visok stepen otpornosti na habanje, vlagu i sve klimatske uslove. Lako se održava. Dimenzije su 38x38x7. Dostupan je u više boja.
  • Posebno se zahvaljujemo prijatelju kompanije Antares-Stolice d. o. o. OŠ “ Novak Radonić“ iz Mola koja nam je ustupila svoje prostorije i obezbedila roditeljsku saglasnost za fotografisanje svojih djaka sa kojima smo podelili jedan radostan i beskrajno zanimljiv dan kako bismo kroz neke primere dočarali neke od mogućnosti za primenu našeg proizvoda. Od njih smo ocenjeni peticom za druženje i još jednom peticom za kvalitet proizvoda, što nam je od najvišeg značaja.
  • Masa za dostavu:   2 kg
  • Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
    065/225-7766
    011/332-0256
    Unapred, hvala na razumevanju.

     

ID Oglasa: #156623440
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.