slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Vodena podloga za bebe

1.150 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
88
2
pre 13 dana
Odgovara na 81% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Shop Shop
Član od 23.02.2023.
Svi oglasi
Vodena prostirka za bebeVodeni dušek ispunjen šarenim oblicimaOva prostirka se puni vodom i u svojoj unutrašnjosti sadrži raznobojne igračke koje plutaju pod bebinim rukama.
Poboljšava koordinaciju očiju i rukuDok beba pokušava da uhvati i svojim rukama pomera igračke u prostirci, vežba usklađivanje pokreta ruku sa očima i praćenje predmeta pogledom.
Beskrajna zabavaVaša beba će satima i satima uživati u pomeranju oblika u unutrašnjosti prostirke svojim pokretima!
Materijal: PVCDimenzije: 66 cm x 50 cm
Preporučeno za uzrast: 6-36 meseca
Paket sadrži: 1 x Zabavna prostirka za bebeOmogućava senzorno učenje i razvijanje inteligencijeOpšte je poznato da najmlađi najbolje uče istražujući svet oko sebe, između ostalog i propuštajući kroz ruke različite predmete.

Proizvode mozete poruciti pozivom sms porukom viber na broj 0611830339 ili na kp
ID Oglasa: #148956900
Informacije
Garancija na ispravnost



Povracaj ne vrsimo



Samo zamene u slucaju da imate neki problem sa proizvodom javite nakon sto dobijete paket nakon toga ne uvazavamo reklamacije
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.