slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Vodena prostirka za bebe

1.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
159
3
danas
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Vodena prostirka za bebe zvezda sa igračkama
Cena: 1500 rsd

Važno je od malih nogu pružati deci priliku da istražuju svet oko sebe i razvijaju motoričke i kognitivne sposobnosti!
Vodeni dušek ispunjen šarenim oblicima – Ova prostirka se puni vodom i u svojoj unutrašnjosti sadrži raznobojne igračke koje plutaju pod bebinim rukama.
Poboljšava koordinaciju očiju i ruku – Dok beba pokušava da ih uhvati i svojim rukama pomera igračke u prostirci, vežba usklađivanje pokreta ruku sa očima i praćenje predmeta pogledom.
Razvija mišiće ruku, vrata i leđa – Kada postavite bebu potrbuške na ovu prostirku, ona će se uspraviti na ruke, pomerati ih, i držati glavu uspravno.
Omogućava senzorno učenje i razvijanje inteligencije – Opšte je poznato da najmlađi najbolje uče istražujući svet oko sebe, između ostalog i propuštajući kroz ruke različite predmete.
Vaša beba će satima i satima uživati u pomeranju oblika u unutrašnjosti prostirke svojim pokretima!  Bez obzira koliko entuzijastičan vaš mališan postane tokom igre, visoko kvalitetna plastika neće pući i neće doći do izlivanja vode.  Šareni oblici unutar prostirke su jarko obojeni kako bi privukli i zadržali bebinu pažnju dok plutaju i pomeraju se pod njenim prstima.  Samo naduvajte spoljašnji sloj i napunite unutrašnji sloj vodom i prostirka je spremna za igru!
Odavno je dokazano da su neke od najboljih edukativnih igračaka za fizički i intelektualni razvoj beba ustvari poprilično jednostavne. Ovo je jedna od njih! Samo napunite unutrašnji deo prostirke vodom, a spoljašnji naduvajte, i postavite bebu potrbuške da svojim ručicama pomera raznobojne igračke koje plutaju. Beba će biti kao opčinjena plesom jarkih boja!
Dimenzije: 45x55 cm
Preporučeno za uzrast od 6 do 36 meseci. U ponudi imamo i kornjaču 102x84x8 cm i kocku 66x50 cm.




Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:  
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.  
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.  
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 064/074 20 45 NIKOLA
ID Oglasa: #136237043
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.