slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Grejač za flašice PRENOSIVI

51 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
222
6
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Prenosivi grejač za flašice za bebe

Za nekoliko minuta ugreje mleko koje potom održava na željenoj temperaturi

LCD ekran prikazuje temperaturu i kapacitet baterije

Kompatibilan sa većinom flašica

Preko USB porta možete ga napuniti i kod kuće, kao i preko eksterne baterije i drugih punjača kada ste van kuće

Idealno za putovanja i lako za pranje

Neophodan za bebe】 Grejač za flaše sa LCD-om, prikazuje temperaturu i struju u realnom vremenu, idealan za sve roditelje. Pogodno za noć. Držite termos za bebe na noćnom ormariću pre spavanja kako biste mogli da skuvate formulu na vreme za noć. Ne morate da ustajete noću da biste pripremili toplu vodu i obrok formule.

Kompatibilan sa većinom boca】 Kompatibilan je sa Lansinoh, Philips Avent, Medela, Nanobebe bocama itd; sa roze konektorom (u pakovanju), kompatibilan sa Comotomo flašicom za bebe. Napomena: Grejač za flašice formule nije kompatibilan sa bocama sa uskim grlom.

Efikasnost zagrevanja 】Nežno i ravnomerno zagreva majčino mleko za 5-10 minuta, ima tri opcije temperature: 39°C/102°F, 42°C/108°F i 45°C/113°F. Po završetku zagrevanja, automatski će se zagrejati. Upotreba prenosivog grejača za flaše je bezbedna, brza, efikasna - štedi vreme.

USB punjivi】Opremljen USB kablom za punjenje, lako možete puniti brzi grejač mleka pomoću power bank-a, računara ili drugog uređaja gde god želite, može 24-časovna izolacija kada se priključi. Savršeno za putovanja, automobil, u pokretu.

Jednostavno za čišćenje】Potrebno je samo da se očisti deo od nerđajućeg čelika i da ga obrišete. Preporučuje se čišćenje prenosnog grejača za mleko svake 4 nedelje kako bi se obezbedio kontinuiran i efikasan rad grejača mleka. Savet: Ne stavljajte prenosivi grejač za flaše direktno u sudoper radi čišćenja. Tokom procesa čišćenja, nemojte izgubiti vodootporni zaptivni prsten. Grejač za flašice za bebe je najbolji poklon za Dan žena, Dan majki!

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #154184027
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.