slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Inhalator CN750 - za decu i odrasle

2.799 din

Kikinda
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
44
1
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
92Shop
Član od 01.09.2014.
kp izlog

NOVO!


Inhalator CN750

  • Visoka efikasnost atomizacije - Ova prenosiva mašina za raspršivanje ima bržu stopu  atomizacije, pretvara tečnost u sprej.   A male čestice su manje od 3,5 μ m. Ostatak je takođe manji, što smanjuje gubitak rastvora.
  • Lagana i ultra-tiha- Hangsun ručna mašina za raspršivanje magle je praktično tiha (manje od tihog šapata). Nema više ometanja dok radite ili dece u snu. Ima udoban rukohvat i lakši je od prosečnog pametnog telefona. I uređaj koji radi na baterije (baterija nije uključena), takođe se može koristiti sa USB kablom.
  • Automatsko isključivanje- Naša prenosiva mašina za maglu je podešena da se automatski isključi, automatski će se isključiti za 10 sekundi kada nema tečnosti.  
  • Rad sa jednim dugmetom koji treba da pritisnete samo jedno dugme lagano, atomizer će se pokrenuti i bezbedno pokrenuti.
  • Džepna veličina i jednostavno skladištenje- Odličan dodatni dodatak je praktična torba za odlaganje za bezbedno transportovanje uređaja i dodataka i održavanje čistoće.
  • Veoma je zgodan za nošenje i rad, a može se koristiti bilo kada i bilo gde.
  • Kompletna dodatna oprema - Hangsun CN750 dolazi sa 1 maskom za odrasle, 1 maskom za decu, 1 nastavkom za usta, 1 USB kablom i 1 torbom za skladištenje.
  •  
  • Pogodno za upotrebu u svim uzrastima i takođe odličan saputnik.
ID Oglasa: #164330016
Informacije
*** Pogledajte naš KP izlog: 92shop. kpizlog. rs ***

Isporuka robe na teritoriji cele Srbije.

Načini isporuke i plaćanja:

Lično preuzimanje

Slanje kurirskim službama (D Express, AKS i BEX) - plaćanje pouzećem

Slanje CC paketa Poštom - uz prethodnu uplatu na račun

Za sve dodatne informacije i pitanja slobodno nas kontaktirajte!

SREĆNA KUPOVINA!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.