slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

KYG 6u1 grejač za flašice za bebe + parni sterilizator NOVO

4.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
123
9
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka online
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 10

Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.  

Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

KIG 6-u-1 parni sterilizator za zagrevanje flašica za flašice za bebe sa noćnim svetlom Grejač za hranu za bebe Grejač i odmrzavanje hrane za bebe sa LCD ekranom na dodir i tajmerom i čašom Ljubičasta bez BPA

 

 

6-u-1 multi-funkcije: brzo zagrevanje boca/sterilizacija/zagrevanje hrane/normalno zagrevanje/brzo odmrzavanje/stalno odmrzavanje. 4 režima pokrivaju 6 funkcija, što je dobar pomoćnik u vašoj porodici.
Sa vodootpornim noćnim svetlom: instalirajte inovativno vodootporno noćno svetlo u grejač mleka, tako da možete da obezbedite dovoljno osvetljenja da zagrejete mleko vašeg deteta bez uključivanja sobnog svetla. Pogodno je i zgodno podesiti prekidač noćnog svetla preko ekrana osetljivog na dodir.
Veliki kapacitet i brzo zagrevanje: veliki kapacitet KIG 6 u 1 grejača za flaše omogućava vam da zagrejete dve flaše zajedno, što štiti porodice sa više od jednog deteta.
Bez BPA i uklanjanje kamenca: KIG sterilizator za bebe je napravljen od PP materijala bez BPA. Zdrav i ekološki prihvatljiv, nema štetnih materija nakon zagrevanja. Da biste uklonili kamenac, dodajte određenu količinu deterdženta (sirćeta, limunske kiseline, itd. ) u rezervoar za vodu, ostavite da se namače više od 10 minuta, a zatim isperite čistom vodom.
LCD ekran na dodir sa tajmerom: LCD digitalni displej prikazuje temperaturu u realnom vremenu. Možete programirati tačnu temperaturu grejanja (± 1° C) i tačno vreme (± 1 minut). Super jednostavan za upotrebu i pomaže vam da tačno izračunate vreme pripreme hranjenja. Dostupan za rezervisanje vremena i održavanje mleka i vode na ciljnoj temperaturi 24 sata

ID Oglasa: #161580203
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.