slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

KYG 6u1 grejač za flašice za bebe + parni sterilizator NOVO

5.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
35
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Top Roba 0658530634
Član od 22.11.2013.
Svi oglasi

Predmet ne korišćen u originalnom pakovanju uvežen iz Švajcarske, prve slike su skinute sa amazona ostalo su moje slike, opis je sa amazaona.

 

6-u-1 multi-funkcije: brzo zagrevanje boca/sterilizacija/zagrevanje hrane/normalno zagrevanje/brzo odmrzavanje/stalno odmrzavanje. 4 režima pokrivaju 6 funkcija, što je dobar pomoćnik u vašoj porodici.
Sa vodootpornim noćnim svetlom: instalirajte inovativno vodootporno noćno svetlo u grejač mleka, tako da možete da obezbedite dovoljno osvetljenja da zagrejete mleko vašeg deteta bez uključivanja sobnog svetla. Pogodno je i zgodno podesiti prekidač noćnog svetla preko ekrana osetljivog na dodir.
Veliki kapacitet i brzo zagrevanje: veliki kapacitet KIG 6 u 1 grejača za flaše omogućava vam da zagrejete dve flaše zajedno, što štiti porodice sa više od jednog deteta.
Bez BPA i uklanjanje kamenca: KIG sterilizator za bebe je napravljen od PP materijala bez BPA. Zdrav i ekološki prihvatljiv, nema štetnih materija nakon zagrevanja. Da biste uklonili kamenac, dodajte određenu količinu deterdženta (sirćeta, limunske kiseline, itd. ) u rezervoar za vodu, ostavite da se namače više od 10 minuta, a zatim isperite čistom vodom.
LCD ekran na dodir sa tajmerom: LCD digitalni displej prikazuje temperaturu u realnom vremenu. Možete programirati tačnu temperaturu grejanja (± 1° C) i tačno vreme (± 1 minut). Super jednostavan za upotrebu i pomaže vam da tačno izračunate vreme pripreme hranjenja. Dostupan za rezervisanje vremena i održavanje mleka i vode na ciljnoj temperaturi 24 sata

 

Kupac plaća poštarinu.  
Moguć dogovor u vezi prodaje, plaćanja i preuzimanja predmeta, dovoljno je samo da pošaljete poruku.  
Lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada po dogovoru.  
Za sve dodatne informacije, pošaljite poruku, poz.   1

ID Oglasa: #162703315
Informacije
  • Kupac plaća poštarinu.  
  • Moguć dogovor u vezi prodaje, plaćanja i preuzimanja predmeta, dovoljno je samo da pošaljete poruku.  
  • Lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada po dogovoru.  
  • Za sve dodatne informacije, pošaljite poruku, poz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.