slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

KYG Baby Bottle 6-u-1 parni sterilizator za zagrevanje flaša

5.000 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
91
2
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sve Sa Amazona online
Član od 12.10.2019.
Svi oglasi

6-u-1 multi-funkcije: brzo zagrevanje boca/sterilizacija/zagrevanje hrane/normalno zagrevanje/brzo odmrzavanje/stalno odmrzavanje. 4 režima pokrivaju 6 funkcija, što je dobar pomoćnik u vašoj porodici.
Veliki kapacitet i brzo zagrevanje: veliki kapacitet KIG 6 u 1 grejača za flaše omogućava vam da zagrejete dve flaše zajedno, što štiti porodice sa više od jednog deteta. 500 V snage proizvodi dovoljno pare za zagrevanje mleka između 3 i 7 minuta. Napomena: Funkcija brzog zagrevanja nije pogodna za zagrevanje mleka ispod 90 ml. Ako je mleka premalo, lako se pregreje i beba se uhvati.
Efikasno zagrevanje i sterilizacija: KIG 6-u-1 grejač za flaše sa visokotemperaturnom parom traje samo nekoliko minuta, parni sterilizator može da ubije 99,9% sadržanih bakterijskih boca. Sterilizator za zagrevanje flaša može da odmrzne majčino mleko, da steriliše bradavice, flaše, viljušku i kašiku za bebe.
Bez BPA i uklanjanje kamenca: KIG sterilizator za bebe je napravljen od PP materijala bez BPA. Zdrav i ekološki prihvatljiv, ne stvaraju se štetne materije nakon zagrevanja. Da biste uklonili kamenac, dodajte određenu količinu deterdženta (sirćeta, limunske kiseline, itd. ) u rezervoar za vodu, ostavite da se namače više od 10 minuta, a zatim isperite čistom vodom.
LCD ekran na dodir sa tajmerom: LCD digitalni displej prikazuje temperaturu u realnom vremenu. Možete programirati tačnu temperaturu grejanja (± 1 ° C) i tačno vreme (± 1 minut

ID Oglasa: #161586194
Informacije

Amazon roba iz Nemačke

Robu saljem iskljucivo postexpress-om ili Bexom, mogucnost uplate unapred radi manje postarine ili slanje pouzecem, takodje moguce je i licno preuzimanje uz prethodnu najavu. Petlovo Brdo, Vidikovac…
Pogledajte i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.