slika
slika
1 od 2

Toplotni sterilizator

1.499 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 14 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ljubica Mateja
Član od 03.02.2024.
Svi oglasi

Karte za učenje Engelskog
1499 din 

Učenje engleskog jezika može ponekad biti jako konfuzno za mališane. Predstavljamo vam ovaj mali uređaj koji će kroz igru i zabavu učiti vaše dete. Uređaj radi tako što prepoznaje šta se nalazi na kartici koja se ubacuje. Ukoliko je na slici kuća, on će izgovoriti to na engleskom. Svaka kartica je zapravo neka druga reč. Ukoliko ubacite karticu sa nekom životinjom. Uređaj će pročitati kako se pravilno kaže na engleskom i još dodatno će se oponašati zvuk kučeta ili majmuna, zavisno od toga šta bude na slici.  

Kao interaktivna igračka, takođe može pomoći vašoj deci da se drže dalje od TV-a, telefona i računara. Engleski jezik je odlična igračka za predškolsko učenje za kućno školovanje, pogodno i za igraonice ili vrtiće.  

Specifikacija uređaja za učenje engleskog jezika

Matreijal – Plastika

Baterija – Punjiva

Set sadrži 112 kartica. Odnosno 224 reči

Zvuk se može pojačavati i utišavati

Takođe. Više puta može da se pročita ista reč

Imamo ih u plavoj i roze boji

ID Oglasa: #165856928
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.