slika
slika
slika
slika
1 od 4

Električna turpija za nokte za bebe

1.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.193
9
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sestre Vuckovic
Član od 26.01.2021.
Svi oglasi
Karakteristike:1. Tiho poliranje: Ne pravi veliku buku i zvuk kada se koristi, a sigurno je i udobno za upotrebu za vašu bebu.2. Zaštitita lica: Lako zaokružuje oštre uglove dečjih noktiju kako se vaša beba ne grebe po licu.  3. Više glava za turpijanje: pogodne za decu i odrasle, postoji mnogo vrsta glava za turpijanje a različite glave  se koriste u skladu sa različitim tretmanom noktiju.4. Mali i prenosivi: Ima kružni dizajn, jednostavnog izgleda, kompaktan i lak za nošenje i može se koristiti bilo kada i bilo gde.5. Najbolji poklon: Ova turpija za nokte je dobar poklon bilo da ga koristite sami ili ga dajete drugima. Pogodan je i udoban za upotrebu.
Specifikacije: Veličina proizvoda: prečnik 6,5 cm, visina 2,7 cmMaterijal: ABS smolaBoja: crvena/zelenaBaterija: 1 AA baterija (nije uključena)
Paket sadrži:1 električni trimer za nokte (ne uključujući bateriju);1 Uputstva.
Crvena: beba od 1-6 meseciLjubičasta: beba od 6-12 meseciPlava: deca starija od 12 meseciŽuta/ružičasta: odrasliBela: poliranje
Ne dolazi u kutiji ukoliko je nekome bitno da naglasim
ID Oglasa: #144405438
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.