slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Rotho Babydesign posuda za pranje, Vanilla Honey Pearl

400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

 

  • Zgodna činija za kupanje beba sa 2 odeljka za čistu vodu i vodu sa sapunom, elegantim linijama i površinskom strukturom, integrisana posuda za sapun za svakodnevnu negu bebe
  • Ergonomski dizajn za pranje između kupanja i promene pelena, alternativa vlažnim maramicama koja štedi resurse
  • Izdržljiv materijal od polipropilena koji se može reciklirati - hemijski testiran, lako se čisti toplom vodom sa sapunom, kvalitet brenda: Proizvedeno u Nemačkoj
  • Može se kombinovati sa odgovarajućim priborom oko stola za previjanje: vodootporna podloga za previjanje koja se može prati (br. art. 20062012576-mi nemamo) kao podrška pri menjanju pelena
  • Isporuka uključuje: 1 x Rotho Babydesign gornja posuda za pranje, zapremine 4 l, dimenzije 30 x 28 x 10 cm, materijal: PP plastika, boja:  Vanilla Honey Pearl,  br. pr. : 200060236

Praktični pomoćnik
Gornja posuda za pranje
Posuda za pranje Rotho Babydesign-a u, ekskluzivnim bojama sa bisernim efektom, pruža praktičnu alternativu koja štedi resurse za negu nežne i osetljive bebine kože, bez ikakvih sumnjivih hemikalija. Pruža visoku funkcionalnost i udobnost zahvaljujući ergonomskom dizajnu sa dva odeljka i korisnom policom za sapun, sunđer ili krpu. Pored toga, napravljen je od visokokvalitetnog materijala, što garantuje izdržljivost.

Jedan od odeljaka se može napuniti vodom sa sapunom, a jedan čistom vodom kako bi sve bilo na dohvat ruke i spremno pre i tokom promene pelena. Više nećete morati da se spuštate do lavaboa kada menjate pelene i da postavite posudu direktno na sto za presvlačenje.

Posuda za pranje se može kombinovati sa odgovarajućom Rotho Babydesign kolekcijom za kupatilo za decu, npr. korpom za pelene (br. art. 200020236) ili vodootpornom prostirkom za previjanje (br. art. 20062012576). Pored ostalih dodataka kao što su češalj i četka, posuda za pelene, stolica, pratiće vaše mališane tokom njihove nege

Dobro osmišljena rešenja za roditelje i decu - nemački brend Rotho Babydesign već više od 15 godina dizajnira visokokvalitetne i inovativne proizvode i pouzdan je igrač u oblasti brige o deci.

  • Ergonomski dizajn
  • Pomoć u promeni pelena
  • 2 odeljka - za čistu vodu i vodu sa sapunom.
  • Alternativa vlažnim maramicama koja štedi resurse
  • Praktična, integrisana tacna
  • Visokokvalitetni, izdržljivi polipropilen koji se može reciklirati.
  • Proizvedeno u Nemačkoj.

Pravilna priprema za promenu pelena
Odvojite vreme da promenite pelenu i obezbedite mir i opuštanje. Soba i ruke treba da budu topli. Prijatno osvetljenje i tiha pozadinska muzika pružaju dodatnu udobnost. Razgovarajte sa svojom bebom i održavajte kontakt očima menjajući pelenu, stvarajući slatku i prijatnu atmosferu i za bebu i za roditelje.

Dobro organizovan sto za presvlačenje.
Za maksimalnu udobnost koristite mekanu prostirku za previjanje. Vodootporne prostirke su posebno praktične jer se lako čiste. Za higijensko odlaganje pelena možete koristiti odgovarajuću kantu za pelene sa poklopcem otpornim na mirise. Praktičan poklopac omogućava otvaranje i zatvaranje jednom rukom.

Imajte sve pri ruci
Nikada ne ostavljajte svoju bebu samu bez nadzora. Da biste izbegli bilo kakve rizike, uvek držite bebu pri ruci kada se kupate ili menjate pelene i imajte pri ruci sve proizvode za negu. Kutija za pelene je praktična pomoć jer ne samo da vam pomaže da pripremite čiste pelene, već i druge proizvode za negu do kojih se može lako doći jednom rukom.

Promocija čula i motoričkih sposobnosti
Stvaranje toplih i opuštajućih trenutaka u brizi o deci je ključno za razvoj deteta. Držite male igračke za učenje na dohvat ruke od svog stola za presvlačenje radi senzornog treninga i promovisanja osnovnih i finih motoričkih veština, čineći promenu pelena zabavnom. Rotho Babydesign nudi posebno razvijen asortiman igračaka prilagođenih uzrastu za ovu svrhu.

ID Oglasa: #161766321
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.