slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Boba Air lagana nosiljka

5.500 din

Trstenik
Korišćeno
Dostupno odmah
117
6
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mari
Član od 15.06.2015.
Svi oglasi

Boba Air lagana nosiljka, u odlicnom stanju!

Savršeno za putovanja, šetnju gradom ili dan na plaži. Ubacite ga pravo u ranac, torbu za peškire ili torbicu. Nikada više ne budite bez nosiljke!

 

Boba Air je ultimativna lagana nosiljka za bebe i najfleksibilnija nosiljka za decu - teška samo 0,5 kg. Odlikuje se kompaktnim dizajnom koji se samostalno skladišti i svim funkcijama koje morate imati za udobnu nosenje. Podesivi prepoznatljivi dizajn kliznog remena olakšava savršeno uklapanje nosiljke prema veličini vašeg tela uz odličnu ergonomiju. Integrisana kapuljača štiti vaše dete od sunca i vetra, dok dvostruke podesive naramenice čine dojenje u pokretu lakim. Sa svojim modernim izgledom, Boba Air je ultra cool kada se spakuje kao mala torbica i neverovatno udobna dok istražujete sa svojim mališanom!

Najbolje funkcionise za bebe od 4 do 24 meseca (6kg), ali će nositi čak i veliku decu do 20kg!

 

Pogodno za plažu - bez mrlja od soli, bez mokrih tragova, bez lepljivog peska
Međunarodni institut za displaziju kuka – sertifikovano zdravlje kuka

 

ID Oglasa: #163451963
Informacije

Pogledajte i moje ostale oglase.

 

Clanovima koji imaju preko 10+ i 0 negativnih saljem pouzecem.  

 

Ako neko ima manje od 10+ ocena, moze da uplati avans koji sluzi za pokrivanje ptt ukoliko kupac ne podigne prodatu stvar, a koji se dupliraju ukoliko se vrati. Kupac prilikom preuzimanja pouzecem otkupljuje preostalu sumu. Avans dogovor u poruci.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.