slika
1 od 1

Chicco kengur nosiljka Hip Seat

7.500 dinFiksno

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
16
0
pre 10 dana
Dejan
Član od 24.11.2015.
Svi oglasi
Na prodaju Chicco kengur nosiljka dobijena na poklon.

Prodaje se iz razloga što već posedujemo istu.

Pančevo i okolina moguće lično preuzimanje, ili šaljemo poštom.

 

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Snaga brenda Chicco zasniva se na tome da je ovo jedini brend na svetu koji zadovoljava potrebe dece od rođenja do tri godine.

Chicco Hip Seat nosiljka pruža roditeljima i bebi savršenu udobnost prilikom nošenja. Sastoji se iz baze koja se postavlja oko struka roditelja i nosiljke. Oba dela se mogu koristiti samostalno, ali su i kompatibilni jedan sa drugim, što vam daje 3 različite mogućnosti. Kada se koristi kao nosiljka sa bazom, beba je optimalno održana u svom prirodnom i komfornom položaju sedenja, a njihova težina je optimalno raspoređena na gornjem delu tela osobe koja ih nosi. Ako se čvrsta baza koristi samostalno, ona deluje kao "produženi kuk" roditelja, što znatno olakšava nošenje bebe u naručju i osigurava da vam gornji deo tela ostane ravan. Meka nosiljka za bebe pruža ergonomski ispravan položaj i prikladan je od rođenja (3,5 kg).

Položaj nošenja deteta: 3 mogućnosti nošenja kao nosiljka sa bazom: napred / beba okrenuta prema osobi koja je nosi (3m +), napred / beba okrenuta prema napred (6m +), na leđima (6m +)
4 mogućnosti nošenja kao baze: dodatna podrška prilikom nošenja / dojenja novorođenčeta (0m +), napred / beba okrenuta ka osobi koja je nosi (3m +), napred / beba okrenuta prema napred (3m +), na boku / strana (3m +)

Uzrast: 0m+
Maksimalna težina deteta: 15kg
ID Oglasa: #165843452
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.