slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

kuk-nosiljka/the hip seat/nosiljka za bebe

4.200 din

Zaječar
Kao novo - nekorišćeno
3.259
32
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Katarina Matic
Član od 20.08.2022.
Svi oglasi
Za vise slika ING thehipseat
PPT troskove placamo MI (postexpress 1-2 dana isporuke) ❤️

Pojas za nosenje malisana u 7 razlicitih boja od 0-36 meseci je vrlo korisno pomagalo koje se jednostavno i brzo postavlja i olaksava nosenje Vaseg malisana, da li u toku uspavljivanja, dojenja, cekanja na aerodromima, dugim setnjama, presvlacenjima, ili pak samo obavljanju kucnih poslova gde uvek mozete da pruzite zagrljaj Vasem malisanu, a da Vam rucak ne zagori.  

Ima mrezasti dzep za kljuceve i telefon, i dodatni tanji pojas za Vas vrat koga mozete da skinete, ukoliko Vam vise prija da sva tezina bude na ledjima (lubalnom delu kicme).

Uzivacete u  odrastanju i bliskosti sa svojom decom jer cete bez ikakvih tegoba uzivati obostrano u dugom i lakom "nosakanju" .
 
Pri nosenju malisana na pojas potrebno je pridrzavanje obema rukama u lezecem polozaju (0-6 meseci),
kada beba krene samostalno da sedi, pridrzavate njihova ledja jedom ili obema rukama, za polozaj lice bebe ka sebi,
a od 7/8 meseca mozete ih postaviti licem ka napred da slobodno istrazuju dok sigurni sede u svojoj "stolicici".  
Od 12-36 meseci mozete dok vi sedite a on/ ona stoji na sedecem delu pojasa vrlo lako da presvucete pelene ili pantalone/ suknjice.
Moci cete vrlo lako da prelazite iz jednog u drugi polozaj i nikad vam nece biti vruce, ni bebi, ni Vama.

Ovaj kratak, a opet nekad tako dug period nosenja zbog nasih tegoba i bolova u rukama, vratu i ledjima uz ovo pomagalo postace samo ono sto treba da bude predivna bliskost i cista ljubav onda kada je nasim malisanima najpotrebnija. Ujedno cete postedeti i ledja i ruke za njihove buduce bate i seke! ; D
ID Oglasa: #140611033
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.