slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

BEBETTO Pascal kolica 2u1 + autosedište + poklon

200 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
266
0
pre 13 dana
Marijana
Član od 27.09.2022.

Prodaja isključivo uz lično preuzimanje na adresi prodavca- Novi Sad.

Na prodaji BEBETTO Pascal kolica koja su u originalu 3u1 ali nedostaje jedan deo za montiranje autosedišta na ram, tako da se autosedište može koristiti samo za auto, ne i da se stavlja na ram kolica (možda ga u međuvremenu pronađem, zagubljen je u kući).

Materijal svih dodataka na ram je lak i jednostavan za održavanje.

Autosedište ima sertifikat o bezbednosti, ima pojaseve za vezivanje bebe. Ima navlaku za noge kad je hladnije vreme i navlaku za gore kada je kiša ili sunce. Idealno je i da se beba iznese iz porodilišta u njemu. Za vožnju se svakako može bezbedno koristiti. Ručka se savija napred/nazad po potrebi.

Kolevka se stavlja na ram kolica ka Vama ili od Vas. Radi uštede prostora može da se skupi što se vidi na slici. Ima položaj ravan/ležeći i od 30° i 45° kada beba bude mogla da se uspravlja. Takođe ima i navlaku da se pokrije kada je hladnije vreme. Na "tendi" ima ručku tako da i kolevka može da se nosi u rukama. Tenda ima cibzar pa može da se otvori i mrežica radi cirkulusanja vazduha. Dno kolevke ima zaobljen deo tako da bebu direkt sa kolevkom možete uneti u stan/kuću i staviti na podlogu ili krevet tako da se blago ljuljuška, bez prekidanja sna. Nama je beba jedno vreme samo u ovome spavala, pored našeg kreveta.

Sedište je klasično, sa više položaja (ravno/ležeći, 45° i 90° stepeni), ka Vama ili od Vas, sa pojasevima za vezivanje deteta. "Tenda"  celom dužinom može nadkiti kolica. Ima i cibzar tako da može da se razdvoji ako npr. beba zaspi, a sunce joj ide u oči. Gore ima i "prozorčić" sa mrežicom. Deo za noge se može savijati po potrebi, kako beba/dete raste. Pregrada ispred deteta se po potrebi može i skinuti. Uz ovaj deo kolica dobija se i navlaka za kišu i navlaka protiv komaraca i navlaka za hladnije vreme (za sedalni deo pa dole do nogu).

Ram kolica se sklapa. Takođe, formira veliki postor za odlaganje. Zadnji točkovi se zaključavaju po potrebi, a prednja imaju rotaciju ili se mogu zaključati tako da idu samo u jednom pravcu tj. pravo. Oba para točkova se mogu i skinuti. Dobija se i navlaka/zaštita za njih ako kolica unosite u kuću/stan itd. Ručke kolica imaju više položaja tako da odgovaraju i visokim i niskim ljudima.

Ram i točkovi su veoma otporni na sve vremenske uslove tako da bez problema možete kolica gurati i po velikom snegu.

Torba je uz komplet, može da se nosi u rukama ili na kaiš. Ima i gajke kojima se kači na ram kolica. Velika je i staje sve što je potrebno za bebu kada kolica ne nosite sa sobom.

Oštećenja su minimalna i prikazana su na jednoj slici: ručka torbe je neznatno oštećena, na ručki kolica je jedan deo oguljen našom nepažnjom, kod navlake za zimu za ovaj sedišni deo kolica otpao je magnet sa nitne. Bez obzira, on ne gubi svoju funkciju. Mi smo stavljači zihericu.

Poklon: uz kolica dobijate i spiralnu plišanu igračku koja se stavlja na prečku kolica.

Detaljnije o kolicima možete pogledati na linku:  

https: //youtu. be/nFHDWNVU8G0? si=8tUz4J4FGtFdLGIZ

ID Oglasa: #157667355
Informacije
Ukoliko ste ozbiljan kupac, molim Vas da pisete na Viber ili sms.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.