slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Dečija kolica 3u1 Cam Fluido Art

26.000 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
22
0
pre 11 dana
Milan
Član od 07.02.2011.
Svi oglasi

Sve je u jako dobrom stanju, neki delovi kao što je sama stolica kolica su bez tragova korišćenja.

Na fotografijama su prikazana sva oštećenja od upotrebe i osim toga nema nikakvih oštećenja.

Na poslednjoj fotografiji je sadržaj celog kompleta (fotografija sa interneta).

Opis:

Dečija kolica Cam 3u1 Fluido Art su kombinovana kolica sa nosiljkom i autosedištem. Dečija kolica Cam 3u1 Fluido Art imaju aluminijumski ram sa rotirajućim sedištima pomoću patentnog Via Vai rotirajućeg sistema, podesiva ručka, meka prednja i zadnja zaštita, nagib naslona podesiv u 4 položaja, prednji rotirajući točkovi sa sistemom za zaključavanje i zadnjim točkovima sa sinhronizovanim zaključavanjem i otključavanjem kočnica, mogućnost skidanja prednjeg branika, ojačano sedište, rukohvati, sigurnosni pojas na 5 tačaka.

 

Dečija kolica Cam 3u1 Fluido Art odlikuje kompaktno sklapanje sa sedištima u oba položaja sa ručkom za nošenje sa novim Minu ramom: najlakšim i najpraktičnijim ramom u svojoj kategoriji.

 

Dečija kolica Cam 3u1 Fluido Art nosiljka odobrena je za upotrebu u automobilu, veoma prostrana, sa brzim sistemom za postavljanje i skidanje, sa dvostranom ručkom, podesivim nagibom naslona, urbanim dizajnom tende i prekrivača napravljenih od materijala sa dva lica (jedna strana je sa printom a druga jednobojna), tenda i prekrivač sa mrežom protiv insekata, prozračna kolevka koja može da se ljulja, torba sa podlogom za presvlačenje. Prekrivač nosiljke se može postaviti na kolica i autosedište da služi kao navlaka za noge.

 

Dečija kolica Cam 3u1 Fluido Art autoosedište je u saglasnosti sa propisom ECE R44/04 , sa zaštitom od bočnog udara, anatomski naslon za glavu sa zadnjim ojačanjem, multi-podesiva nadstrešnica, zaštitnici na kaiševima i kopča za račvasti kaiš, praktičan mehanizam za podešavanje kaiševa, podesiva vodjica za sigurnosni pojas, rotirajuća osnova sa gumenim graničnicima protiv klizanja. Može se namestiti pomoću postojećeg auto sigurnosnog pojasa u 5-tačaka u smeru licem unazad.

 

Materijal:  Aluminijumski ramDimenzije: Sa nosiljkom: Dužina 56 - Obim 90 - Visina 114 cm • Težina: 9.8 kgNosiljka / unutrašnjost: Dužina 35- Obim 37.5 - Visina 22 ÷ 18 cm • Težina: 4.9 kgKolica: Dužina 56 - Obim 84 - Visina 100.5 • Težina: 7.2 kgAuto sedište:   Dužina 44.5 - Širina 64 - Visina 58 cm • Težina: 3 kg

ID Oglasa: #165798784
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.