slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Decija kolica 3u1

35.000 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
115
3
pre 6 dana
Vesna
Član od 19.02.2023.
Svi oglasi
 

Na prodaju kolica 3u1 sistem od 0-36meseci.
Kolica sadrze: Auto sediste, Kolevka za novorodjence, Sportsko sediste.
Sva tri dela sadrze dodatni deo, kao podloga, koji se moze sklanjati po potrebi, ili drzati preko zime kao dodatna toplota. Sadrze krovnu navlaku, kao i pokrivni deo za nogice koji se kaci i po potrebi stavlja i skida.
Kaisevi na auto sedistu i na Sportskom delu su podesivi na vise nivoa, tako da se sportsko sediste moze koristiti od nagiba 45stepeni (4.5meseci) pa nadalje kad dete pocne skroz samostalno da sedi.
Kolevka za novorodjence je cvrsta stabilna, eko koza, sa sundjerastom podlogom radi toplote i udobnosti, ima podesiv naslon.
Ram je crni metalizirani, sklapa se jednostavno, tockovi se jednim klikom mogu ukloniti, na naduvavanje, mogu se okretati za 360stepeni ili se fiksirati samo za voznju napred. Poseduju amortizere, 2 prednja i 2 zadnja.
Kolevka i Sportsko sediste se mogu okrenuti u smeru voznje i u suprotnom smeru.
Kolica poseduju i kisnu navlaku.
Rucka je od eko koze i moze se podesiti u 3 nivoa.
Zastitna rucka u sportskom sedistu je od eko koze i jednim klikom se moze pomeriti, ili ukloniti radi lakseg vadjenja deteta.
Poseduje korpu za odlaganje stvari. Korpa se moze lako skinuti i prati u masini.
Poseduje torbu za bebu koja se kaci na kolica.
Sve navlake se mogu skinuti i prati u masini.
Na Kolevci i Sportskom sedistu se na tendi otvor sa cibzarom ispod cega se nalazi mrezica za ventilaciju.
Kolica su jako kratko koriscena, nema ostecenja nikakvih, delovi gde sedi/lezi beba su prakticno kao novi, nigde nije izgrebano niti pocepano. Jedini tragovi koriscenja su par ogrebotina na metalnom ramu kolica,   sto je i prilozeno na fotografijama.
Licno preuzimanje Odzaci eventualno Novi Sad, po dogovoru.
ID Oglasa: #166114924
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.