slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Kolica za bebe BEXA AIR 4u1

400 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
19
2
pre 10 dana
Ana Čief
Član od 21.09.2017.
Svi oglasi

Nosivost kolica je do 22 kg. Model BEXA AIR je napravljen pola od eko kože, a pola od platna. Šoping korpa je velika i zatvorena, a gume se pune i otporne na bušenje. Aluminijumski ram na modelu BEXA AIR je lako sklopiv.

Set sadrži: Ram sa 4 točka, ravna kolevka 0-6 meseci, zimska navlaka za kolevku, sportski deo sa položajima 6-36 meseci, zimska navlaka za sportski deo, torba za majku, kišna navlaka, mrežica protiv insekata, držač za čašu/flašicu. atestirano auto sedište 0-13kg sa zimskom navlakom, sa odgovarajućim adapterima za montiranje na kolica. Isofix bazu koja se dodatno kupovala nije isla u setu sa kolicima ali ona znatno olakasava postavljanje autosedista u auto.

Kolica su kupljena u novembru 2022g i još su pod garancijom do decembra 2024. Autosedište par puta, jer smo imali drugo. Kolevka možda 2-3 meseca, ali više u kući a sportski deo je korišten ne punoh godinu dana. Sve je jako očuvano, na slikama rama se vide male ogrebotine ali ostalo je sve kao novo i jako očuvano što se vidi na slikama. Lako se sklapaju. Bilo kakva dodatna info slobodno nazovite.

Ram kolica je od aluminijuma težak 8,8kg, točkovi otporni na bušenje i mogu se skidati sva 4 radi lakseg čišćenja. Amortizeri podesivi na točkovima što je super za sve terene i ručka podesiva po visini.

Kolevka za bebu može da bude klackalica kad se skine i psotavi na ravnu podlogu. Teži 4kg, ima prozorče, zimsku navlaku i podesiv naslon za kičmu u nekoliko nivoa kao i donja ventilacija takodje.

Sportski deo ima deo za noge podesiv u par nivoa kao i naslon za kičmu u 3 položaja. Rukohvat za bebu je lako uklonjiv a tenda se lako spušta i podiže i ima dobru ventilaciju. Ima zimsku navlaku. Sklapa se zajedno sa ramom i montira u oba smera. Sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja.

Auto sedište 0-13kg ima zimsku navlaku, tendu koja je uklonjiva i u setu idu adapteri za postavljanje na kolica. Može poslužiti kao njihalica ili kao nosiljka. Sigurnosni pojas u 3 tačke vezivanja.

Pišite za bilo kakvu info. Lično preuzimanje Novi Sad i okolina ili ako ste ozbiljan kupac možemo se dogovoriti.

ID Oglasa: #166216066
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.