slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Peg Perego UNO kolica za bebe

90 €

Požarevac
Korišćeno
Dostupno odmah
453
3
pre 9 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Tnt012
Član od 12.06.2012.
Svi oglasi

== Peg Perego UNO kolica za bebe ==

 

Polovna kolica za bebe marke Peg Perego model UNO. Kolica su dobro očuvana bez ikakvih oštećenja, sa normalnim tragovima korišćenja. Kao i sva Peg Perego kolica odličnog kvaliteta. Sve funkcioniše, ručke, kopče, kočnice, nigde nema oštećenja. Ručke za guranje se okreću tj nameštaju da li želite da gledate bebu dok gurate (dok je mala beba), ili da beba gleda napred kada poraste. Može da se spusti u skroz donji položaj za spavanje bebe. . . Ima navlaku za zimu. Ima torbu u kompletu original koja može da se nosi normalno, ili da se okači na kolica (ima kopče za kačenje). Kaiš za zakopčavanje bebe funkcioniše, može da se podešava visina u zavisnosti od veličine bebe. Imaju dole puno mesta za nošenje dodatnih stvari potrebnih za bebu, kesa i sl. Postava u unutrašnjosti torbe se malo pocepala, ali ništa strašno. Kišobrančić dajemo na poklon (kišobrančić nije Peg Perego, ali je univerzalan), možete ga montirati na bilo koja kolica i sl. Sve na kolicima funkcioniše kako treba, ručke se sve pomeraju u nekoliko pravca, sedište se spušta, lako se pakuju za prevoz u kolima npr. Imaju originalnu kutiju. . .

ID Oglasa: #145244685
Informacije

== Radna garancija 7 dana da se uverite u ispravnost uređaja ==


== Lepo pročitajte opis i tekst , kao i prikazane slike. Svaka moja slika je u velikoj rezoluciji, otvorite je i sve se vidi lepo ==

== Robu šaljem isključivo post-expressom! Može pouzećem ili nakon uplate na račun ==

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.