slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Babybay Boxspring dodatni krevetac, bukva masiv, bela

180 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
108
4
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • BESKONAČNO PODESIVA VISINA – Zahvaljujući visokoj konstrukciji i jedinstvenom, beskonačnom podešavanju visine,   babybay® površina za ležanje može se podesiti tačno prema  Boxspring krevetu –  bez bez razmaka, bez koraka, bez ljuljanja  - vaša draga beba će uvek biti pored vas 
  • FLEKSIBILAN – babybay® Boxspring ima specijalni kaiš i stoga se može brzo i lako pričvrstiti na krevet roditelja. Zahvaljujući velikoj površini za ležanje pogodan je i za blizance
  • DUGOVEČAN &ŠIROKO PROMENLJIV – babybay®  raste sa vama: Dodatni krevetac može se pretvoriti u klupu ili sto za igru za tren, a sa opcionim dodacima (mi ih nemamo) može se pretvoriti u kolevku, visoku stolicu ili čak veliki krevetac 
  • ČESTO TESTIRAN &NAGRAĐIVAN – babybay® dobio je nekoliko nagrada od vodećih dečijih i i trgovinskih časopisa. Takođe, i babice preporučuju babybay® sa 100% preporukom Hebammen– testen. de kao idealni  krevet za dojenje i negu
  • ODRŽIV &SIGURAN – babybay®  ima nosivost do 150 kg i sa specijalnim pričvršćivanjem može se sigurno postaviti na krevet roditelja. Čvrsto, antibakterijsko drvo bukve dolazi iz lokalnih šuma.   Svi lakovi su bez štetnih supstanci i otporni na pljuvačku

babybay Boxspring dodatni krevetac
babybay® Boxspring
, rešenje za sve visoke krevete. Zahvaljujući visokoj konstrukciji i patentiranom beskonačnom podešavanju visine, površina kreveca se može tačno podesiti prema visokim Boxspring krevetima bez ramova –  bez koraka, bez rupa.   Uvek na istom nivou sa porodičnim krevetom  –  od - kraja - do - kraja osobe koja spava zajedno –  vaša beba će uvek biti blizu vas. Preko 15 godina  "Neću više ustajati tokom noći" govori za sebe.
Zahvaljujući ventilaciji površine za ležanje, koja tačno odgovara našim dušecima, uvek je veoma dobra cirkulacija vazduha.  
Sa posebno dizajniranim kaišem za postavljanje može se lako, sigurno i bez alata postaviti uz bilo koji Boxspring krevet.   Jednako lako se uklanja.  Uz opciono dostupan set za pričvršćivanje uključujući uglove,  babybay® Boxspring takođe može da se pričvrsti na visoke krevete sa ramom. (mi nemamo na sanju)
Možete odabrati između različitih boja, dušeka, gnezda za bebe i mnogih drugih dodataka, kako bi ste stvorili sopstveni krevet iz snova.   (mi nemamo ništa od dodataka na stanju)
babybay® raste sa vama:   Za jedan tren dodatni krevetac možete pretvoriti u klupu ili sto sa igru, a sa opcionim dodacima u kolevku, dečiju stolicu, ogradicu ili čak veliki krevetac. (mi nemamo ništa od dodataka na stanju)
babybay® Boxspring dobio je nekoliko nagrada od vodećih časopisa za decu i trgovinu. Babice i konsultanti za dojenje takođe preporučuju babybay® kao idealan krevetac za dojenje. Hebammen-testen. de objavio je  pečat 100% preporuke za babybay® Boxspring. Brojne zvezde i poznate ličnosti već lično koriste babybay® i oduševljeni su.
babybay®  postoji u različitim završnim obradama. Svi lakovi su bez štetnih supstanci i rastvarača, otporni na pljuvačku i testirani prema DIN EN 71 part 3. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji, bočni krevetac ima nosivost do 150 kg i stoga može izdržati opterećenje odrasle osobe.  babybay® je naravno  TÜ V-testiran tako da možete biti potpuno sigurni da se ništa neće desiti vašoj bebi.  
U potpunosti je napravljen od  prirodnog, antibakterijskog i antistatičkog masiva bukve,  – no bez kompromisa, bez drvenih zamena. Drvo bukve dolazi iz  odgovorno upravljanih, domaćih šuma.  

Tehnički podaci
Podešavanje visine gornje ivice prostora za ležanje u cm: 13 - 71
Dužina u cm: 96
Širina u cm: 54
Visina u cm:  96.50
Maksimalna nosivost u kg: 150
Boja bela, lakirano
Materijal: bukva masiv
Dimenzije prostora za ležanje u cm (dužina x širina): 89 x 51
Maksimalna širina roditeljskog kreveta u cm: 200

https: //www. youtube. com/watch? v=GOXCAfWnuAA

ID Oglasa: #161767803
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.