slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Viseći luk sa igračkama za bebu

2.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
8
1
pre 11 dana
Happy Family Shop
Član od 07.08.2022.
Svi oglasi
 

Viseći luk sa igračkama za bebu
Cena: 2200 rsd

Viseći luk sa igračkama za bebu ima dve velike jake podesive kopče, koje se lako pričvršćuju i podešavaju za krevetac, kolica, hranilicu, autosedište. Lako se podesi okretanjem matice na kopči kako bi plastična kopča bila sigurno pričvršćena, omogućavajući vašoj bebi da se igra u pokretu.  Svi materijali koriste ABS materijal koji je pogodan za kožu i siguran, koji je ugodan na dodir.   Plastični deo je napravljen od materijala bez BPA, gladak, siguran, izdržljiv. Grickalica je napravljena od TPR materijala za hranu, bezbedna za lizanje ili griženje, posebno za bebe tokom nicanja zubića. Ova igračka luk za krevetić, dizajnirana je sa raznim smešnim malim igračkama u crtanom stilu, ne samo da može zabaviti bebu, već i razviti njihovu senzornu sposobnost, prepoznavanje boja, taktilnu percepciju itd. Tri glavne igračke: kraba ogledalce sa visećom zvečkom, pingvin ventilator sa ručkom za aktiviranje i ajkula sa rotirajućom loptom sa
glodalicama za zube. Dete može povući remenicu da bi se ventilator okretao. Šareni dizajn odmah će privući bebinu pažnju, odlična igračka za samozabavu na krevetiću. Jednostavno okrenite dugme kako biste podesili čvrstoću kako bi odgovarali različitim ručkama, čvrsto fiksira igračku. Bez obzira gde idete, ova prenosna i zgodna igračka za odvraćanje pažnje i zabavna igračka uvek će biti uz vašu bebu. Sklopivi dizajn, pogodan za nošenje i skladištenje. Dohvatanje, hvatanje, stiskanje igračke ne samo da može ojačati bebin prst, koordinaciju oko-ruka, već i razviti taktilne, vizuelne i slušne sposobnosti. Sladak, siguran, zabavan poklon odličan za bebu od 0-12 meseci.
Dimenzije luka : 48x36x5 cm
Dimenzije raširenog luka : 82,5 cm
ID Oglasa: #164914595
Informacije
Ako želite da poručite proizvod preko KP poruke možete ostaviti sledeće podatke:

-Ime i Prezime

-Mesto ili Grad, poštanski broj

-Ulica i broj

-Kontakt telefon

Možete poručiti i porukom sms /viber na broj telefona: 064/ 129-79-22

Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem. Lično preuzimanje posle 18h, Ivana Ribara, Nbg.

Happy Family shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.