slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Njihalica za bebe

4.000 dinFiksno

Beograd
Korišćeno
200
2
pre 12 dana
Milos
Član od 28.06.2015.
Svi oglasi

✴️Fantastična ponuda! ✴️

✴️Fantastična ponuda! ✴️

Prodajem neverovatno praktičnu i zabavnu njihalicu za bebe, Graco! Ova njihalica je korišćena, ali je u savršeno ispravnom stanju i spremna da obraduje vašu bebu. Sa raznovrsnim funkcijama, uključujući umirujuće vibracije i nežne melodije, vaša beba će uživati u svakom trenutku provedenom u ovoj njihalici.

Ne samo što će vaša beba biti srećna, već će i vama olakšati život! Podesivi nagib sedišta omogućava udobnost i podršku za vašeg mališana, dok će roditelji biti oduševljeni mogućnošću lakoće sklapanja i prenosa ove njiškalice.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da svojoj bebi pružite udobnost i zabavu, po neverovatnoj ceni od samo 6000 dinara ili po dogovoru! Kontaktirajte me odmah kako biste rezervisali svoju Graco njihalicu i učinili svaki trenutak sa vašom bebom još uzbudljiviji.

ID Oglasa: #163005344
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.