slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Prostirka - Lezaljka za bebe sa mrezicom protiv komaraca

1.799 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pedja Shop 0631768350
Član od 14.04.2020.
Svi oglasi
Mreža protiv komaraca visoke gustine štiti vašu bebu od dosadnih komaraca, muva ili buba, pružajući joj mirno okruženje za spavanje. Prozračni poliesterski materijal, pruža okruženje bez buba, a istovremeno održava cirkulaciju vazduha i osigurava da beba diše glatko. Ova prozračna mreža koja propušta vazduh omogućava vam lak pogled na bebu, dok se vaša beba oseća bezbedno i udobno. Lako se instalira, bez dodatnih alata; Možete ga sklopiti u kompaktnu veličinu da biste ga stavili u orman ili ranac radi lakšeg skladištenja i nošenja.
Dizajniran sa mekim jastukom i malim jastukom, može se postaviti na travnjak, pesak ili druga mesta bez da se beba oseća neprijatno, pogodan za park, plažu, samo u dnevnoj sobi za svakodnevnu upotrebu.
Specifikacija:

Materijal: poliester

Veličina: 88 x 48 x 42cm

Veličina pakovanja: 40 k 40 k 3 cm

Napomena:
1. Zbog ručnog merenja može doći do malih odstupanja.
2. Jastuk i mreža protiv komaraca su integrisani i ne mogu se odvojiti.

Dostupna boja: Roze i Plava.

Paket:
1 x mreža protiv komaraca


Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 400din BEZ OBZIRA NA KOLIČINU I TEŽINU MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) uz mogućnost ------LIČNOG-------preuzimanja na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU . . . Svaki dan novi oglasi! ! ! Telefoni za informacije i poručivanje: 063/1768350 ili 063/1196467 Ukoliko želite nešto da poručite:                Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima: -Ime i prezime.                 -Ulica i broj.                 -Mesto i poštanski broj.             -Broj telefona za kontakt.  -Ili SMS porukom na 063/1768350________________________________________Molimo vas pogledajte našu kompletnu ponudu na KP nalogu ---PEDJA SHOP---
ID Oglasa: #165562073
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.