slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Niimo Gamma jastuk za mame i bebe

50 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
106
4
pre 12 dana
Odgovara na 62% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Nov neotpakovan

 

Niimo Gamma Pregnancy Pillow for Sleeping, U-Shaped Nursing Pillow with External Cover, Made of 100% Cotton, Positioning Pillow, Side Sleeper Pillow for Mother and Baby

 

Udobnost tokom trudnoće: naš jastuk je dizajniran da vam pruži trenutke blagostanja i udobnosti.


Kombinuje dojenje i udobnost: obavija novorođenče u nežni zagrljaj tokom dojenja. Dojite slobodnih ruku i doživite ovaj trenutak intimnosti sa svojom bebom što je više moguće.
Za opuštajuće trenutke: praktičan dodatak koji vam omogućava da se udobno odmarate na boku


Multifunkcionalan: dve noge, koje se mogu odvojiti pogodnim patentnim zatvaračem, čine ga modularnim višenamenskim jastukom koji je idealan za svaku potrebu. Praktičan dodatak za trudnice koji treba da imate tokom trudnoće.


Pakovanje i spoljna presvlaka za jastuk: Punjenje od 100% silikonskih poliesterskih vlakana čini ga uvek mekim čak i nakon višekratnog pranja. Visokokvalitetna spoljna presvlaka za jastuk od 100% mekog pamuka. Pored toga, potpuno se može ukloniti zahvaljujući praktičnom, skrivenom patentnom zatvaraču za bolju higijenu. Može se prati u mašini (pažljivo pročitajte etiketu na proizvodu za dodatne informacije)

ID Oglasa: #156560265
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.