slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Hodalica Little tikes 3u1

3.000 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
8
0
pre 13 dana
Olivera
Član od 12.10.2016.
Svi oglasi

Hodalica je korišćena i očuvana. Sve funkcije su ispravne i rade. Lično preuzimanje moguće u Beogradu, za ostale gradove slanje o trošku kupca.

 

Little tikes 3-u-1 guralica je dizanirana da svetlom stimuliše dete na pokret.

Osim funkcije guralice, transformiše se u podnu interaktivnu tablu ili stočić – mostić za igru i provlačenje. Dok je beba gura, guralica projektuje svetlost što vašu bebu podstiče na dalje kretanje. Mozete podesiti brzinu kretanja kako bi pružili dodatnu bezbednost pri prvim koracima. Za opciju interaktivne table, zakočite točkove i preklopite guralicu. Mladje bebe tablu mogu da koriste u sedećem položaju. Na njoj se nalaze knjige za prelistavanje, dirke sa muzikom, ogledalce koje riče kao lav i još puno interesantnih dodataka. Kada ojača i uvežba stajanje i hodanje - podignite tablu u opciju stočića i podstaknite bebu na provlačenje.
Uz preko 70 aktivnosti, pesmica i zvukova – Vasa beba će kroz igru učiti o oblicima i bojama i upoznavati se sa zvucima.

ID Oglasa: #165961743
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.