slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Hodalica za bebe

990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Hodalica za bebe predstavlja revolucionarno rešenje za sve roditelje koji žele da pruže svojim mališanima najbolju podršku u njihovim prvim koracima. Izrađeni od najkvalitetnijeg pamuka, ovi kaiševi su ne samo udobni, već i izuzetno praktični i laki za korišćenje. Jedna od glavnih prednosti ovih kaiševa je njihova prilagodljivost. Zahvaljujući podesivim trakama, lako se prilagođavaju građi i uzrastu deteta, osiguravajući savršeno prijanjanje i udobnost. Osim toga, njihov dizajn je osmišljen tako da omogući detetu slobodu kretanja, dok istovremeno pruža potrebnu podršku. Karakteristike: Izrađena od pamuka Podesiva traka Pruža sigurnost Estetski privlačna Podrška prilikom hodanja Za roditelje, hodalica za bebe je prava ruka pomoći. Osim što olakšavaju proces učenja hodanja, oni takođe smanjuju rizik od padova i povreda. Vaše dete će uz pomoć ovih kaiševa brže i sigurnije prohodati, dok će istovremeno vežbati svoju ravnotežu i koordinaciju. Osim praktičnosti, bebi kaiševi za hodanje su i estetski privlačni. Dostupni u dve prelepe boje – plavoj i roze – savršeno će se uklopiti u svaki stajling vašeg mališana. U svetu gde je bezbednost dece na prvom mestu, bebi kaiševi za hodanje predstavljaju neophodan dodatak svakoj porodici. Oni ne samo da olakšavaju prve korake vašeg deteta, već i pružaju mir i sigurnost roditeljima. Uz ove kaiševe, svaki korak vašeg mališana biće korak pun samopouzdanja i radosti.

ID Oglasa: #165867215
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.