slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

4 IK Drvena hranilica za bebe

8.800 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Helena
Član od 10.08.2023.
 ?   P? R? E? P? O? R? U? K? A ? ?? ?Drvena hranilica za bebe? ?? ?❗? ❗? DOSTAVA BESPLATNA? ❗? ❗? ✅? ? ✅? ?Komplet sto i stolica, izradjen od bukovog masiva. ? ▪️Stolica je presvučena sundjerom i PVC folijom u različitim dečijim dezenima. ▪️Funkcionalan set koji je prilagodjen za uzrast od 6 meseci do predškolskog uzrasta. ▪️U početku se koristi u položaju kao stolica za hranjenje jer je u visini trpezarijskog stola, a kada se taj položaj preraste postolje se okreće u položaj stola i komplet se može koristiti pojedinačno kao sto i stolica do uzrasta oko 6 godina. ✔Drvena hranilica za bebe 2u1✔? Drvena hranilica za bebe predvidjena za decu uzrasta od 6 meseci do 5 godina▪️kombinacija drvene stolice i stola za decu▪️PVC presvlaka za lako čišćenje sedišta▪️meko sedište i naslon▪️može se koristiti u kombinaciji kao stolica za hranjenje  ili odvojeno kao stolica i sto▪️dimenzije stolice za hranjenje: 41 x 39 x 86 cm (Dužina x Širina x Visina)▪️težina kompleta: 7kg▪️▪️▪️dostupno je u natural boji drveta sa različitim dezenima sedišta▪️▪️▪️? Dostupni dezeni u kolažu ?
ID Oglasa: #165412287
Informacije
Roba isključivo salje dobavljaci, nema licno preuzimanje. Proizvodi se uglavnom šalju : Aks i Beks  službom, ptt zavisi od težine paketa Šta može da se šalje Postexpresom ili kao CC paket, ja napišem. Na sve aparate, uređaje imate radnu garanciju. Rok za reklamaciju 2 dana uz obavezan snimak.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.