slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Roba Sit Up Flex stolica, raste sa detetom, prirodna boja

7.200 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
39
1
pre 9 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Popravljena/zalepljena prečka koja ide ispred deteta kad je malo. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

Roba 'Sit Up Flex' natural je bezbedna i fleksibilna visoka stolica koja raste sa detetom, i garantuje korišćenje dugo godina.

Visina i dubina sedišta i ploče za noge Sit Up stolice, podešavaju se za ergonomski ispravan položaj sedenja. Adaptira se prateći fazu rasta. Pruža podršku leđima i omogućava ispravan položaj sedenja bez obzira na uzrast deteta.   

Specijalna konstrukcija sprečava da se visoka stolica prevrne. Odvojiva prečka i sistem pojaseva u 3 tačke takođe pružaju zaštitu tokom najmlađih dana. Pogodna je za različite visine stolova od trpezarijskog do dečijeg stola i fleksibilno podesiva.

Može se koristiti kao visoka stolica za bebe (od pribl. 6 meseci) i ima nosivost do približno 50 kg. -Visina sedenja: maksimalna 55 cm, minimalna 42.5 cm - Osnovne dimenzije V 80 x Š 44.5 x D 54 cm - Sedište i oslonac za noge se po potrebi mogu ugurati u odgovarajuće proreze.

Obrišite vlažnom krpom -  2-delni reduktor &poslužavnik se prodaju posebno (mi nemamo na stanju) - Proizvedeno u skladu sa aktuelnim sigurnosnim standardnima (EN 14988-1+2:2006+A1:2012) - Materijali sertifikovani &testirani - Lak bezbedan za hranu &podogan za kožu.

Materijal:

Osnovni materijal: šperploča
Ostali materijal: oblikovano drvo
Šrafovi: metal

Za uzrast:

od 6 meseci

Dimenzije &težina:

Š x D x V: 44.5 x 54.0 x 80.0 cm
6.03 kg

EAN:

4005317334035

Dodatne informacije:

 'Sit Up Flex' visoka stolica koja raste sa vašim detetom pruža ergonomsku, bezbednu i adaptiranu udobnost sedenja uz dugovečnost, od najmlađeg uzrasta do adolescencije. Bez obzira na visinu stola i uzrast, vaše dete može sedeti svuda, sa ovom brzo-menjajućom stolicom, i aktivno učestvovati u porodičnom životu tokom obroka. Za najmlađu decu, bezbedno korišćenje započinje na najvišem nivou, sa prečkom i sistemom kaiševa. Nakon jednostavnog uklanjanja prečke i sistema kaiševa, postepeno raste u stolicu za decu - podržano uklonjivim sedištem i naslonom za noge podesive visine. Odgovarajući dodaci, na primer, poslužavnik i reduktor sedišta, prodaju se zasebno (mi nemamo na stanju)  

 

ID Oglasa: #164317534
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.