slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

2k unutrašnja sigurnosna kamera, Winees C. M2x kamera za beb

2.500 din

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
34
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Maki
Član od 20.02.2019.
Svi oglasi
Opis

2K unutrašnja sigurnosna kamera, Winees Baby kamera sa dvosmjernim zvukom, PTZ, WiFi kamera za detekciju ljudi/kućnih ljubimaca/pokreta, jasan infracrveni noćni vid, automatsko praćenje, PC i mobilna podrška, Alexa kompatibilan.

Winees kućna kamera prikazuje jasne i glatke video zapise veličine 24 x 7 inča u realnom vremenu, sa 2K HD kvalitetom slika, možete pratiti svoj dom bilo kada i bilo gdje. Čak i kada ste vani, nećete propustiti nijednu sliku.

Unutrašnja kućna sigurnosna kamera podržava detekciju pokreta, ljudi i zvuka. Kada se detektuje da osoba ili beba plače, aplikacija šalje informacije o alarmu i 10-sekundni video kako bi vas obavijestili da li vaša beba plače. Funkcija automatskog praćenja osigurava sve u vašem domu na vrijeme za vas.

Širokokutna staklena panorama, nagib i noćni vid: 55 vertikalnih, 350 pan i 8x digitalni zum stvaraju punu pokrivenost, omogućavajući vam da kontrolirate svoju imovinu u aplikaciji bilo kada i bilo gdje. Snimite više detalja udaljenih objekata zumiranjem i smanjivanjem bez ugrožavanja kvaliteta slike.

Ova kamera za nadzor može se koristiti sa računarima i mobilnim telefonima i široko se koristi za nadzor kuće, kancelarije i prodavnice. Takođe je dobra opcija za brigu o bebama, starijim osobama i kućnim ljubimcima kada ste odsutni ili zauzeti. Pametna aplikacija podržava više kamera u zatvorenom prostoru, što vam omogućava da istovremeno nadgledate više scena na istom interfejsu.

Napredna tehnologija šifriranja skladištenja u oblaku, najveća zaštita privatnosti podataka. Niko ne može pristupiti vašim informacijama bez vašeg dopuštenja. Dodatno, nudimo 128GB micro SD memorijsku karticu koju trebate kupiti. Sloboda izbora kako želite da snimite svoj život. Direktno potražite CloudEdge u aplikaciji i uživajte u M2X Cam

   
ID Oglasa: #163500129
Informacije

TEL: 064-555-00-03

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.