slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Baby alarm za sedište u autu BABY BELL

34 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
32
0
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Baby Bell Anti-Leaving Device je sertifikovan u skladu sa zakonom i izvršio je crash testove u svim kategorijama autosedišta kako bi se osigurala apsolutna sigurnost upotrebe. Baby Bell je zasnovan na principu uključivanja/isključivanja vozila. Dakle, potrebno je samo da uključite i isključite motor da biste osigurali bezbednost vašeg deteta. Za razliku od većine komercijalno dostupnih uređaja, Baby Bell detektuje prisustvo deteta u sedištu automobila i sprečava ga da napusti vozilo. Opremljen sa dva nezavisna alarmna sistema koji vam omogućavaju da radite sa pametnim telefonom i bez njega. Zahvaljujući dvostrukom sigurnosnom sistemu, automobil se isključuje prvim zvučnim alarmom - vizuelno na displeju da vas podseti da sklonite bebu, i jednom sekundom na pametnom telefonu da potvrdite da je bezbednost deteta osigurana. Ako ne potvrdite u roku od 5 minuta, sačuvanim brojevima (besplatno) biće poslate poruke sa praćenjem vozila, čak i ako zaboravite pametni telefon u automobilu. Dodatna funkcija upozorenja ako je dete nepropisno postavljeno na auto sedište. Instalirajte ga za minut tako što ćete senzorsku podlogu postaviti ispod obloge sedišta i specijalnog displeja u utičnicu (upaljač). iOS i Android aplikacija. Univerzalni uređaj, nije pogodan za vozila sa utikačem za upaljač čak i kada je automobil isključen. Radi sa automobilima sa start i stop sistemom. Baby Bell je u vlasništvu kompanije Steelmate Automotive, svetskog lidera u proizvodnji senzora za automobile.

Karakteristike i detalji

Pregradni uređaj sa sertifikacijom prema DM 122 2/10/2019 na snazi od 7. novembra 2019.

Univerzalno primenljivo: Pogodno za sva standardna dečija sedišta i bez uticaja na odobrenje (uspešno testiranje sudara)

Kompatibilan sa svim automobilima, uključujući automobile za pokretanje i zaustavljanje, nije kompatibilan sa utikačima za upaljač, čak i kada je automobil isključen.

Radi sa ili bez pametnog telefona.

Ekskluzivni sistem sa dvostrukom bezbednošću: Alarm u automobilu čim ugasite motor i potvrdite uklanjanje deteta na pametnom telefonu.

Besplatne poruke za hitne slučajeve geolokalizacije čak i ako vaš telefon ostane u automobilu.

Instalira se za minut tako što se ekran uključi u utičnicu za upaljač i senzor ispod sedišta.

Bežična veza sa senzorom ekrana, bez Bluetooth-a, bez štetnih talasa: koristite istu nisku frekvenciju kao i igračke

Trajanje baterije 4 godine pod normalnom upotrebom.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #160031663
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.