slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

BabyDan Flex M sigurnosna kapija , 90-146 cm, crna

10.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
19
1
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • Sigurnosna kapija sa zidnom montažom
  • Može se produžiti beskonačno sa manjim i većim nastavcima. prodaju se zasebno. (mi nemamo na stanju)
  • Otvara se u obe strane
  • Može se otvarati/zatvarati jednom rukom 

 

 

Specifikacija

Tip montaže Zidna montaža

Visina 70.5 cm  

Širina 146 cm

Dubina 3.5 cm

Minimalni otvor 90 cm

Maksimalni otvor 146 cm

Materijal  PE (Polietilen) i čelik sa praškastom oblogom (95% čelik, 5 % plastika)

Boja Crna

Broj proizvoda # 500978

Sigurnosni standard EN 1930 : 2011

 

Dizajniran sa najvećom pažnjom na detaljima, raznovrstan i proširiv sistem sigurnosne kapije BabyDan Flex pružafleksibilnost bez premca i pogodnost da odgovara vašim potrebama koje se stalno menjaju.

Bilo da tražite kapiju za stepenište, delite prostoriju, sigurnosnu kapiju, kapiju za kućne ljubimce, barijeru za decu itd, Baby Dan Flex serija može sve to.

 

Sigurnosna kapija koja odgovara svim potrebama
Sa robusnom konstrukcijom i podesivim panelima, ova zaštitna kapija bez napora se proširuje da odgovara prostorima širine od  90cm-146 cm. Ako vam je potrebna i veća širina, uvek možete proširiti vašu BabyDan Flex sigurnosnu kapiju. Jedinstven dizajn omogućava vam da je beskonačno proširite sa dodatnim ekstenzijama (prodaju se odvojeno, mi nemamo na stanju)  Tako možete stvoriti prilagođenu barijeru kako bi vaš radoznali istraživač posećivao samo određeni prostor, koji mu omogućava bezbedno istraživanje i otkrivanje.  

 

Bez štetnih supstanci - Cradle to Cradle Certified® Bronze
Sigurnost je uvek najveći prioritet, a BabyDan Flex M siguran je na ovom frontu. Izrađena od izdržljivih, netoksičnih materijala, ova zaštitna kapija je rigorozno testirana i sertifikovana da ispuni najviše sigurnosne standarde.  

BabyDan drvene i metalne kapije prve su na svetu sa  C2C sertifikacijom, što uključuje i BabyDan Flex M. Sertifikovana od strane Vugge til Vugge ApS autoriteta u junu 2022. Broj sertifikata: 5521. Validan do: 22. juna 2024.

 

Otporno na decu i kućne ljubimce, ali i dalje lako za otvaranje i upotrebu za odrasle
Dvostruki mehanizam zaključavanja osigurava da čak i najuporniji mališani ne mogu da je otvore, pružajući vam mir. Plus, karakteristika rada jednom rukom, znači da je lako možete otvoriti i zatvoriti jednostavnim pritiskom i povlačenjem, čak i kada nosite vašeg mališana.

 

Lako se postavlja uz jednostavne instrukcije i video klipove na telefonu
Sve BabyDan sigurnosne kapije imaju prateće korak-po-korak instrukcija za postavljanje direknto na vašem telefonu zahvaljujući aplikaciji Onbox, koju možete naći tamo gde uobičajeno skidate aplikacije.

Postavljanje i podešavanje BabyDan Flex M je lako kao pero. Kapija ima zidne nosače koji se sigurno postavljaju na željeno mesto, osiguravajući stabilnost i sprečavajući slučajno prevrtanje ili premeštanje. Fleksibilne panele možete konfigurisati na različite načine, omogućavajući vam da je postavite ravno, pod uglom ili čak ogradite prostor za igru vašeg deteta ili ljubimca.  

 

Brzo oslobađanje kada sigurnosna kapija nije privremeno potrebna
Sve BabyDan Flex sigurnosne kapije imaju funkciju brzog oslobađanja/otpuštanja koja vam omogućava da oslobodite kapiju iz zidnih nosača za nekoliko sekundi. Savršeno kada vam je potreban dodatni prostor ili želite da očistite pod ispod nje.  

 

Sigurnosna kapija koja odgovara vaše domu i stilu
Ne samo da BabyDan Flex M odlikuje funkcionalnost, već se može pohvaliti i atraktivnim i modernim dizajnom. Elegantne, jasne linije i neutralna boja, bez napora se uklapaju u svaki enterijer, bez kompromisa u pogledu stila.

Bilo da vam je potrebna barijera da svog mališana držite dalje od stepeništa, kuhinje ili drugih potencijalno opasnih prostora, BabyDan Fle M pruža nedvosmislenu adaptibilnost. Savršeno je za rastuće porodice, negovatelje i vlasnike kućnih ljubimaca kojima je prioritet sigurnost, a žele pouzdan, lak za upotrebu sistem kapija, koji mogu skrojiti prema svom prostoru.  

 

Dimenzije i druge karakteristike

  • BabyDan Flex M može pokriti svaki otvor između 90-146 cm/35.5-57.4 inch
  • Uz BabyDan Flex M, seriji BabyDan Flex pripadaju i  BabyDan Flex XXL (90-350 cm/35.5-137.7 inch), BabyDan Flex XL (90-278 cm/35.5-109.4 inch) and BabyDan Flex L (90-223 cm/35.5-87.70 inch). - mi za sad imamo samo Flex M
  • Sve navedene kapije izrađuju se u beloj i crnoj boji
  • Sve kapije BabyDan Flex serije mogu se proširiti beskonačno. Dodatne ekstenzije prodaju se odvojeno (mi nemamo na stanju) 

Visina:

  • Montirana: 71 cm/27.95 inch
  • Sama kapija: 70.5 cm/27.76 inch

Isporuka uključuje

1 x Flex M kapiju
1 x set za postavljanje na zid
1 x instrukcije

Napomena: Pakovanje uključuje 1 x 72cm sekciju sa  2 x 33cm sekcije koje se spajaju centralnom spojnom šipkom. Otvorite kutiju ispravno i izvadite delove kapije.

ID Oglasa: #164338701
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.