slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

BEBI ALARM Baby Monitor Beby Alarm Beby MONITOR baby monitor

3.450 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
245
6
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ognjen Viber
Član od 23.10.2021.

Ne trosite novac na skupe bebi alarme. Ova kamera ce vrsiti savrsen posao, jos i bolje, jer imacete sliku na vasem mobilnom telefonu, koji i onako ne ispustate iz ruku : -)

Ovo je WIFI Kamera za telefon-Iphone/Android, računar, tablet ili pametni televizor pomoću koje možete na jednom uređaju pratiti više  WIFI kamera odjednom, npr. dva deteta u različitim sobama. Jednu WIFI kameru može pratiti istovremeno više osoba. Kameru možete pratiti sa svih lokacija gde postoji internet, kao npr. ako želite sa posla da proverite šta rade deca!  

HD (1080p)  IP kamera za video nadzor 
Objektiv 3,6 mm

Poseduje mikrofon i zvučnik DVOSMERNI AUDIO

MicroSD slot za karticu ( max 64GB )

Mogućnost pregledanja video materijala u realnom vremenu preko Android ili IOS telefona, kao i rotacija i izbor ugla gledanja. CARECAM aplikacija!  

IMA UGRADJEN PTZ MODUL U SEBI ( moze se okretati kamera putem mobilne aplikacije 355 stepeni horizontalno i 90 stepeni vertikalno ).  

Povezivanje na internet : LAN (RJ45) ili WiFi

NOCNI MOD

Rezolucija: 1080p (FULL HD)
   

Memorijske kartice:

  • 32gb - 1100rsd

 

ID Oglasa: #126145159
Informacije
NEMA preuzimanja.  

SAMO slanje na adresu.  
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.