slika
slika
slika
slika
1 od 4

Bebi monitor Bebi kamera bezicno

5.000 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
24
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bestshop
Član od 01.04.2013.
Ugrađene 4 uspavanke mogu pomoći roditelju da uteši bebu da zaspi; Ugrađeni Mic, Dvosmerni zvuk između kamere i monitora, možete da odgovorite bebi. Pazite na temperaturu sobe za bebe tokom celog dana i celu noć sa automatskim IC noćnim vidom (u zatvorenom efektivnom opsegu 5m/16feet) bez brige. Režim pripravnosti/uštede energije: U režimu pripravnosti (osim što nema napajanja), kamera/zvuk je izgleda isključen(štedi bateriju), aktiviraće se kada dođe do pomeranja ili buke. Obično će ući u nadgledanje ekrana tako što će samo pritisnuti dugme Home/OKU okviru 10m prenosnog opsega u zatvorenom prostoru, dinamički izaberite čiste kanale za pridodavanje smetnji sa drugih 2.4GHz uređaja.
Bežični monitor
Veličina ekrana: Puna boja 2,4 inča TFT LCD. Rezolucija(Pixel): 960x240(RGB). Ugao gledanja: H:80 stepen, V: 100 stepeni. Zahtev za napajanje: DC 5V+/-10%. Ostale specijalne funkcije: podrška do 4 kamere.
Bežična kamera
Senzor slike: 1 / 3'' senzor CMOS slike u boji. Piksel: H: 640; V: 480. Sočivo: EFL=3.6mm. F=2.8. IC LED tip: 7 komada IR LED / 850nm. Udaljenost noćnog vida: 5m. Napajanje: DC 5VOstale posebne funkcije: ugrađeni mikrofon/zvučnik. Dvosmerni zvučnik; Noćno svetlo; detekcija temperature.
Upustvo
Isključite nadređenu jedinicu i napunite je sa 3-4 sata za prvi put upotrebu. Punjenje li-on baterije u Monitoru traje 1-2 sata. Kada se ekran ugasi ili nastavi da treperi sa crvenim svetlom 3 sekunde(zvuk se ne čuje), trebalo bi da naplatite nadređenu jedinicu. Jačina signala takođe može biti smanjena drugim čvrstim strukturama, kao što su zidovi, ili radio ili električnom opremom, fluorescentnim svetlima ili prekidačima za zatamnjanje. Upotreba drugih 2.4GHz proizvoda, kao što su bežične mreže (Wi-Fi ruteri), bluetooth sistemi ili mikrotalasne rerne, može izazvati smetnje sa ovim proizvodom, tako da držite bebi monitor dalje najmanje 5ft(1,5m) od ovih vrsta proizvoda ili ih isključite ako se čini da izazivaju smetnje.
ID Oglasa: #161247936
Informacije
Ukoliko želite nešto da poručite:                

Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:

-Ime i prezime.                 

-Ulica i broj.                 

-Mesto i poštanski broj          

-Broj telefona za kontakt OBAVEZNO   

-Ili SMS porukom na 0631661063

 

Garancija na ispravnost



Dostavu paketa placa kupac

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.