slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Kamera Bebi monitor VICTURE FULL HD

34 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Victure Unutrašnja/bebi kamera

Victure 1080P Wi-Fi kamera, bebi monitor sa kamerom, kućna sigurnosna kamera od 2,4 GHz, praćenje pokreta/detekcija pokreta/zvuka, radi sa Amazon Alexa

Široki ugao i praćenje pokreta

Dugme za daljinski prekidač

Jasna rezolucija 1080P

Detekcija pokreta/zvuka

Dvosmerna komunikacija

Široki ugao i praćenje pokreta

Unapređeni bebi monitor ima opseg rotacije od 355° horizontalno i 100° vertikalno za postizanje panoramskog gledanja od 360°. Nakon uključivanja funkcije praćenja pokreta, može automatski pratiti objekat kako bi se postiglo snimanje bez slepih uglova.

Dugme za daljinski prekidač

Zbog zabrinutosti za praktičnost, dodajemo dugme za daljinsko prebacivanje u aplikaciju Victure Home. Pored toga što klijentima pružate dobro iskustvo u aplikaciji, možete da je uključite ili isključite u aplikaciji da biste produžili vek kamere i smanjili potrošnju energije.

Jasna rezolucija 1080P

Ažurirana Wi-Fi kamera ima rezoluciju 1080P i 2 miliona piksela. Nakon povezivanja na Wi-Fi od 2,4 Ghz, može da pruži jasne i visokokvalitetne slike bez obzira na uvećanje ili umanjivanje. Na ovaj način se može dobiti jasnija slika.

Detekcija pokreta/zvuka

Ova Wi-Fi kamera ima nadograđenu detekciju pokreta i zvuka. Kada se detektuje pokret ili zvuk, on će poslati poruku upozorenja na vaš telefon putem najnovije Victure Home APP. Takođe možete podesiti osetljivost na pokret prema vašim potrebama.

Dvosmerna komunikacija

Ova kamera ima mikrofon i zvučnik visoke osetljivosti, koji mogu ostvariti glatku dvosmernu komunikaciju. Kad god izađete, možete razgovarati sa svojim brižnim osobama i podeliti sa njima svaki važan trenutak.

Specifikacija:

Široki ugao: od 355°

Aplikacija: iOS i Android

TF kartica (Nije uključena): 8-128GB/C10

Infracrveno svetlo: 850nm 8PCS, opseg do 914 cm

Noćni vid: IR-CUT filter će se automatski prebaciti

Funkcije: protiv buke, dvosmerni audio, noćni vid, detekcija pokreta/zvuka

Šta je uključeno:

Šrafovi*2

Napajanje*1

Uputstvo za upotrebu*1

Victure Smart WiFi kamera*1

Kabl za napajanje dužine 150 cm*1

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #164994970
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.