slika
slika
1 od 2

MOTOROLA PIP12 traveling audio Baby Monitor

67 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

MOTOROLA PIP12 traveling audio Baby Monitor

 

SPECIFIKACIJE:

 

Savršen saputnik za roditelje! Kristalno čist HD zvuk, 10 sati trajanja baterije i povećan domet od 1500 stopa. Prenosivi, magnetni dizajn automatski isključuje jedinice. Torbica otporna na kišu i USB-C punjenje za praktičnost. Zbogom nevolje, zdravo mir!

 

Idealno za putovanja
Namenski je dizajniran da roditeljima olakša i pogodnije da putuju sa bebom, znajući da je beba koja spava bezbedna bez potrebe da rastavljaju postojeći monitor kod kuće.


Uključuje putnu torbu
Uz futrolu za kabl otpornu na kišu, USB-C punjenje i čičak traku za pričvršćivanje kabla za punjenje, recite zbogom gnjavaži i zdravo prenosivi mir! Pakovanje i raspakivanje je dečija igra zahvaljujući putnoj torbi otpornoj na kišu i magnetnom jin i jang dizajnu.


Jedinstven dizajn sa automatskim isključivanjem
PIP12 TRAVEL ima jedinstveni „ jin i jang“ magnetni dizajn koji povezuje bebu i roditeljsku jedinicu kada se ne koriste i automatski ih isključuje radi uštede baterije.

 

Do 10 sati upotrebe
Prenosna jedinica za bebe i roditelje ima do 10 sati trajanja baterije i uključuje 4 k punjive Ni-MH baterije, što je čini savršenom za duga putovanja.

 

USB-C punjenje
Dodatna pogodnost su USB-C portovi za jednostavno punjenje. Koristite priložene adaptere, punite preko USB-a ili punite sa drugih uređaja kao što je laptop.


HD zvuk
Slušajte svoju bebu uz kristalno čist zvuk.

Domet do 1500 stopa 1
Sa dometom do 1500 stopa, možete biti sigurni da ćete uvek biti povezani sa svojim mališanom.


Dvosmerna komunikacija
Pritisnite i držite da razgovarate i umirite bebu.

 

Automatsko uključivanje/isključivanje
Jedinstveni magnetni dizajn povezuje jedinice zajedno kada se ne koriste i automatski isključuje jedinice radi uštede baterije.

 

ID Oglasa: #166185117
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.