Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Mama i beba > Zaštita i nadzor beba

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

nooie Baby Monitor, 1080p, kamera i audio

3.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
32
1
pre 14 dana
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi
1080P FULL HD NOĆNI VISION - 1080P Full HD Nooie monitora pomaže u praćenju bebe sa bilo kog mesta u realnom vremenu pomoću pametnog telefona. Sa ugrađenim 850nm IR LED diodama, sve možete videti jasno u mraku bez smetnji. Tako da možete 24/7 da pazite na svoju voljenu osobu.


JASAN DVOSMERNI ZVUK – Opremljen mikrofonom i zvučnicima visoke osetljivosti i zaštite od šuma za jasne dvosmerne audio razgovore, Nooie WiFi bebi monitor vam omogućava da odmah odgovorite kako biste umirili bebu koja plače. Takođe radi sa Alexa-om.


PAMETNA AI DETEKCIJA - Nooie pametni monitor za bebe može automatski da snimi video snimak kada se detektuje pokret, plač bebe ili nenormalan zvuk. U međuvremenu, obaveštenja će biti odmah poslata na vaš telefon kako bi se osigurala bezbednost kuće.


FLEKSIBILNI NAČINI ČUVANJA - Nooie kamera za zatvoreni prostor podržava mikro SD karticu klase 6 (4-128G) i skladištenje u oblaku. Bez ograničenja za skladištenje, oblak će sačuvati velike video zapise i zaštititi ih od gubitka i oštećenja. Više nećete brinuti o gubitku podataka.


ODLIČNO KORISNIČKO ISKUSTVO - Instalacija i konfiguracija su tako laki. Nooie Wi-Fi monitor za bebe se lako može montirati na zid, plafon ili sto. Uz APLIKACIJU „ Nooie“ , možete da delite bebine srećne trenutke sa članovima porodice kako bi svi mogli da pristupe njenom prenosu uživo i video snimcima.
ID Oglasa: #163479445
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.