slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

PHILIPS AVENT video monitor za bebe SCD835/52

10.000 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
52
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Bojan
Član od 26.07.2015.
Svi oglasi
Na prodaju PHILIPS AVENT video monitor za bebe SCD835/52 - Domet u zatvorenom 50m; Domet na otvorenom 300m; Ekran: 2,7" - sa kristalno jasnim noćnim videom; Funkcija razgovora na daljinu - razgovarajte sa bebom bez obzira gde se nalazite u kući; Integrisane melodije za uspavljivanje bebe - možete odabrati jednu od 5 umirujućih melodija iz bilo kog dela kuće; Podešavanje osetljivosti mikrofona: određuje koji nivo buke se prenosi (npr. želite da čujete kada vaša beba plače, ali ne i kada brblja)


☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

 LCD ekran od 2,7 inča sa dnevnim i noćnim vidom
- Funkcije zumiranja i pomeranja
- Noćno svetlo i uspavanke na dečjem odeljenju
- Indikatori zapremine
- Automatski izbor kanala
- Indikacija priključka i slabe baterije
- Automatsko aktiviranje ekrana
- Domet do 300 metara

U kompletu je decja jedinica, roditeljska jedinica i jedan originalni punjač /adapter koji se moze koristiti za obe jedinice. Roditeljska jedinica ima u sebi punjive baterije.

Roditeljska jedinica ima ostecenje sa gornje strane, koje ne utiče na funkcionalnost i ispravnost. Nisam je sanirao da bi kupac mogao videti o cemu se radi.

Slike su od predmeta koji se prodaje. Stanje kao na slikama. Moguće preuzimanje u Bg ili Obrenovcu. Šaljem brzom poštom.
ID Oglasa: #165382702
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.