slika
1 od 1

PHILIPS SCD502/26 Avent DECT baby monitor

64 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

PHILIPS SCD502/26 Avent DECT baby monitor

 

SPECIFIKACIJE:

 

DECT tehnologija, bez smetnji i 100% zaštita podataka
DECT tehnologija garantuje rad bez smetnji uzrokovanih uređajima koji emituju druge signale (kao što su drugi monitori za bebe, bežični telefoni, mobilni telefoni). Ovo omogućava sigurnu i ličnu vezu, tako da možete biti sigurni da ste jedini koji može čuti svoju bebu.

 

Savršeno čist zvuk zahvaljujući DECT tehnologiji
Možete savršeno jasno čuti svako malo kikotanje, cviljenje ili štucanje. DECT tehnologija (Digital Enhanced Cordless Telecommunication) obezbeđuje visokokvalitetan, kristalno jasan zvuk, tako da uvek možete da čujete svoju bebu.

 

Smart ECO režim koji štedi energiju
Jedinstveni Smart ECO režim automatski minimizira snagu prenosa i produžava vek baterije. Što ste bliže svojoj bebi, manje energije je potrebno za savršenu vezu (nije dostupno u SAD i Kanadi).

 

Uvek znajte da li je jedinica za nadzor u dometu ili povezana
Roditeljska jedinica signalizira kada je jedinica za nadzor van dometa ili kada je napunjenost niska, tako da uvek možete biti u kontaktu sa svojim detetom.

Svetla indikatora jačine zvuka pokazuju kada dete ispušta zvuk
Nivo buke u dečijoj sobi može se očitati iz indikatorskih lampica čak i kada je zvuk isključen.

 

Domet do 300 metara*
Unutarnji domet: do 50 metara*, domet na otvorenom: do 300 metara*.

Roditeljskom jedinicom se može upravljati iz mreže ili baterije
Roditeljska jedinica radi savršeno iz mreže. Za veću mobilnost, možete da ubacite i baterije kako biste bežično koristili roditeljsku jedinicu. Umetnite dve alkalne baterije od 1,5 V R6 AA ili dve punjive baterije od 1,2 V R6 AA.

 

Izuzetno dugo vreme rada: do 24 sata
Mala roditeljska jedinica pruža do 24 sata bežičnog praćenja. Međutim, ovo zavisi od vrste predmeta i učestalosti i dužine upotrebe roditeljske jedinice.

 

Umirujuće noćno svetlo
Dešava se da beba koja leži ne miruje dugo. Mirno, toplo noćno svetlo može pomoći vašoj bebi da umiri i da joj pomogne da zaspi.

 

ID Oglasa: #166184900
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.